![]() |
Re: Resoftare Ford Focus RS 2.5 T - SKN
Quote:
-> deci o diferenta de ~20cp intre cele doua masuratori. diferenta (mare/mica apreciaza fiecare) care poate fi data zic eu de multi factori (dependenti sau independenti de standul de masurare). Quote:
|
Quote:
|
Exact cazul acestui grafic atasat. Este efectuat dupa o sedinta de resoftare, a treia, iar masuratoarea a fost facuta pe standul lui Exelixis. Fix in aceeasi zi propietarul a facut o vizita si la standul Mustang de la racingcode si a masurat 355 de cai.
Deci 370.9 la Exelixis si 355 la racingcode, nu este nici o conspiratie, sunt masuratori independente de SKN. |
Nui destul de mult sa ai pierderi aproape 100 de cai? Ma refer aici la cei 280 de cai masurati la roata si 370 la motor . Sunt 90 de caluti si inseamna cam 24% din puterea masinii... Nu-i cam mult?
Cred ca puterea la roata e mult mai ok de afisat. Cam atata scoate si rs4 la roti 300 de cai. Credeti ca are rost comparatia? |
Quote:
|
Quote:
|
Depinde totul si de standul dyno pe care se masoara pierderea!!!
Un ex. la Supra mea: Pe un Dynojet are o pierdere de ca. 30Cp , masuratoarea este fara franare in viteza a 4-a, timpul masuratori ca. 7-10sec!!! Pe un Maha am o pierdere de peste 200Cp, masuratoare facuta cu frana in viteza a 5-a, timpul masuratori ca 50sec!!! Masuratorile trebuiesc si inainte si dupa soft facute pe acelasi tip de stand, restul este vorba lunga! |
RS4 a scos 305cp la roti .Sau cel putin al meu.
Gandestete ca nu vorbesc de cifre inmultite cu xx.x ca sa scot puterea estimata la motor. Vorbesc de puterea masurata la roata. Ai aici fisa: https://i703.photobucket.com/albums/w...heelspower.jpg Cred ca esti cam incisiv tu de felul tau. Vorbesti din carti. Discutia asta este total off-topic. Daca vrei detalii sau sa continuam discutia vezi ca am masina postata pe cele 2 forumuri audi (nu stiu daca am voie sa le spun numele aici). Si are 360-370 de cai stock datorita unor depuneri pe supape ... Asa ca sa fii informat si tu :D |
daca masina ta avea depuneri la supape ... e alta treaba.
una noua din fabrica are 420 stoc in fine ... revenind se pare ca masina nu mai are soft de la skn ... ma insel ? |
Quote:
|
Daca am auzit eu bine, se pare ca un FOCUS RS ce initial avusese soft SKN, acum are soft SUPERCHIPS. Banuiesc ca despre acesta este vorba...
|
Iarasi iti spun . Documenteaza-te inainte sa faci afirmatii sau fa-le si tu lasandu-ti loc de buna ziua.
O fii avand chip de la mos Craciun tuning? I sau oferit cativa reni putere in plus fata de skn? Nu , din pacate nu vom avea o premiera de la mos Craciun tuning nici anul acesta , este "doar" un alt proiect al superchips. Pacat ca a fost devansata ( ca sa nu zic depasita sau batuta) de un amarat de seat leon cupra cu 300 de cai la motor. |
duud hai sa vorbim despre focus rs ... vrei ?
nu despre superchips, skn, mastertuner, rbn, dimsport ... etc |
Dar nu am facut altceva decat sa iti raspund la intrebare . Intrebarea ta: " in fine ... revenind
se pare ca masina nu mai are soft de la skn ... ma insel ? " Si eu tiam raspuns :) . Acuma lasand porcariile deoparte cred ca e o platforma capabila de foarte multi cai. 2.5 l turbo. Deabia astept sa vad un turbo mai mare cum se comporta. Este si foarte frumoasa masina, foarte armonioasa, imi place mult. Probabil ar fii a doua alegere pt o masina civilizata dupa rs4. Despre skn nu avem cum sa nu vorbim din moment ce e munca lor in primul post si in dyno chart. LOL inca ceva foarte off topic : superchips, skn, mastertuner, rbn, dimsport ... etc E ordinea valorii perceputa de tine? Motorul de pe tt-rs impartaseste o parte din caracteristicile de pe focus rs si anume cilindree si faptul ca este turbo. Ar fii frumos sa vedem o comparatie intre cele 2. |
A facut dyno Ford ul cu softul Superchips macar?sa vedem diferenta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning