Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Piaggio SI (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/156979-my-scoot-piaggio.html)

Geox4piaggio 10-01-10 20:17

Re: [My Scoot] Piaggio SI

Sall all. Frumos Si-ul..sa ai grija de el sunt motoare ff bune. Si eu am un piaggio SI set polini 70cc toba sport simonini filtru sport malossi, shi sunt foarte multumit de el merge 70[ e ff tare senzatia cand il faci p unu cu un scuter]:lol:

MirceaWkC 11-01-10 14:23

3 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult deoarece nu am mai facut nimic pe la el.Weekend-ul trecut l-am vopsit , deci spuneti-mi si mie ce parere aveti:D:D(mie imi place cum a iesit)

Dj.Phantom 11-01-10 14:27

poze ? :)

MirceaWkC 11-01-10 14:30

poze in postu de sus. am dat edit ca uitasem sa le pun

Dj.Phantom 11-01-10 14:34

Frumos...ce sa zic, imi place combinatia

quick_silver2 11-01-10 15:55

Trebuia sa dai jos cauciucurile de pe janta:| asha arata urat...
In rest e ok:)

MirceaWkC 11-01-10 16:00

Quote:

Originally Posted by Mircea WKC (Post 2932171)
Inainte sa le mai dau un strat de vopsea dau cauciucurile vechi jos ,vopsesc jentile si apoi montez cauciucurile noi:D

nu vor ramane aceleas cauciucuri :D

Felix_Arad 11-01-10 16:48

Frumos, frumos, bv, a iesit foarte fain, monteazal tot, sunt curios cum artata si merge. Bafta ;)

rs-dey 11-01-10 17:45

Frumos, frumos.. imi place combinatia de culori,dar dc nu ai dat cauciucurile jos dupa janta... sau macar puneai niste scoci mai lat... ..FRumos!!!!

MirceaWkC 11-01-10 18:05

Quote:

Originally Posted by Mircea WKC (Post 2932171)
Inainte sa le mai dau un strat de vopsea dau cauciucurile vechi jos ,vopsesc jentile si apuo montez cauciucurile noi:D

Nu va mai luati de cauciucuri va rog si intelegeti ca o sa le schimb!!!!! si inainte sa pun cauciucurile pe janta o sa mai dau un strat de vopsea:shakefist

porsheGTS 11-01-10 19:28

Mie sincer imi plac culorile,sunt alese bine!!Succes in continuare?Te-ai gandit la niste cauciuri Michelin:-?(ma rog cum se scrie)

MirceaWkC 11-01-10 19:50

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2967422)
Mie sincer imi plac culorile,sunt alese bine!!Succes in continuare?Te-ai gandit la niste cauciuri Michelin:-?(ma rog cum se scrie)

Chiar m-am gandit sa caut tot cauciucuri michelin insa daca ma duc sa cumpar SH nu se merita sa dau banii pe ele pentru ca la mine in targu-jiu le dau cu ulei si cu toate ****turile sa para ca sunt aproape noi insa ele au 2-3 ani de zile si daca le iau le folosesc o luna de zile si sunt coapte(am un prieten care a pati ceva de genu).Voi cumpara noi (ce firma nu stiu) ca sunt cu 10 lei mai scumpe decat cele SH.

razvy_91 11-01-10 19:52

Ti-a iesit super vopseaua . Dupa ce schimbi cauciucurile o sa arate si mai bine :D

Bafta si asteptam poze si video cu rezultatul final ;)

porsheGTS 11-01-10 19:58

Pai da mai bine dai un ban in plus dar sti ca iei ceva bun!!Nu se merita sa iei Sh!!Bafta!!!

MirceaWkC 12-01-10 18:06

Joi sau vineri vor veni cauciucurile si inca o surpriza va aparea cam pe saptamana viitoare daca nu poate chiar saptamana asta:D:dance:

All times are GMT +2. The time now is 18:44.

- Copyright 2026 4Tuning