![]() |
Re: Accelerate Club Brasov
Poze Cupa Mr. Mikulas Sfantu Gheorghe : http://picasaweb.google.com/bogdan.f...fantuGheorghe#
|
6 Attachment(s)
Multumesc in numele clubului pentru poze :-)
Tin sa precizez ca in doar 3 participanti am reusit sa aducem 2 cupe acasa. Un loc I la categoria n3--Agafitei Victor (CCY) Ford Focus Un loc III la categoria Open--Manea Danut Ford Ka Si multumim de participare lui Razvan Skoda Superb |
Quote:
Felicitarile mele pentru cupe....si pentru participarea lui Razvan... |
Felicitari baieti!!! :D :flower::joy:
|
da intradevar supeer tare a fost pacat ca nu am fost mai multi!!
|
|
ms pt poze
|
bravo baieti, imi pare rau ca nu am fost si eu dar promit ca nu o sa mai lipsesc data viitoare
FELICITARI! APROPO!!! ce s-a intamplat cu filmuletu care l-am filmat in poiana pt site? haaaaaa? |
3 Attachment(s)
Quote:
Ps: faci treaba buna cu pozele ;-) |
Mersi :) @ Tu mi-ai cerut si ID-ul ;)) care ti l-am scris in tel. :P
|
Felicitari si din partea mea baietzi!! Foarte bine pregatitzi si atzi reprezentat clubul chiar intr-un mare fel!!!
Sunt mandru cand ma uit la poze si pot spune ca la partea de reclama si imagine a clubului in cadrul evenimentului nota 10 :D P.S. astept si eu caldura si sezonul competitzional de "car audio " 2010 in care sper sa va pot face si eu mandrii .... pana atunci doar pregatiri temeinice.. ;) Multe salutari tuturor membrilor! |
felicitari domnilor din pacate bugetul ma impiedicat sa particip sper din tot sufletul ca data viitoare sa raspund prezent....apropos CRACIUN FERICIT TUTUROR MEMBRILOR SI NU NUMAI!!!
|
ACCELERATE CLUB VA UREAZA SARBATORI FERICITE
|
1 Attachment(s)
Sa va aduca Mosu' tot ce va doritzi ;)
Sarbatori fericite!!! |
La multi cai de anu nou :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |