![]() |
Re: Autostrada A3
|
Quote:
|
BRAVO.
Ne apropiem de EUROPA |
Quote:
|
Quote:
La cat mai multi km de sosea buna :twisted:! |
am fost si la inaugurare pe 1 decembrie , si am fost si ieri 5 decembrie, nu mi se pare ca s-a stricat drumul ca sunt denivelari cum spun alti. e o autostrada ft buna. imi aminteste cea din slovenia. e ft tare. ieri 5 dec8) am mers cu Mercedes ML280 CDI 190 pe A3 pe mod sport. e ft tare frate. la inaugurare doar 180 am mers cu Ford Fusion 1.4 tdci a lui nevasta mea. si nu era blana la fusion. cu ML am mers 210 pe autostrada de la debrecen, dar acuma iam dat blana pe A3 si doar 190. da a fost ceata si a plouat ieri si cred ca ESP sia bagat nasul, cand simte ca nu au aderenta rotile si sunt tentative de derabaj, iti taie din acceleratie. e ft buna A3 in concluzie:D
|
Si eu i-am dat 270 pe a3 cu polo-ul meu Happy de 1.2
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Harta autostrazii Gilau - Turda, respectiv a centurii Apahida - Valcele
|
Quote:
|
Am fost azi pe Someseni - Iesire Apahida si drumul ii ok; o banda pe sens, asfalt bun, inca nu are rigole si in unele locuri stratul de uzura inca nu l-au turnat. Una peste alta au rezolvat rahatul ala de aglomeratie de prin Apahida
|
stii tu vb aia... "bine-i si asa rau"
|
ye ye. ai dreptate
|
azi am fost si eu pe a3, mai mult de 180 cu duba mi-o fost frica sa-i dau, dar la intoarcele dinspre turda inspre gilau, m-am intalnit cu 2 caini cioboanasti in mijlocul sensului de mers, unu se juca cu labutza in asfalt
si unu dormea pe spate cu labutele in sus gardurile care sunt puse la o distanta destul de mare de autostrada sunt cam mici... in rest drumul e superb |
Si apropo de giratoriul care ma stresa pe mine: azi am trecut pe acolo si toti parapetii aveau stickere reflectorizante. Incet-incet,parca se pun lucrurile in miscare in privinta drumurilor...cel putin in jud cluj
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning