![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A
Cel mai bun lucru care l-ai facut la masina asta e faptul ca ai scapat de floricele
|
zici tu? cel mai bun lucru la ea este ca a facut curatenie in ea, a spalat-o, a vopsit ce era de vopsit pe la ea, si-a schimbat lumina in bord....
isi da interesul.... |
Frumoasa masina, arata bine , cateva retusuri ici colo zic eu ca mai trebuie , dar arata super si culoare ceva mai deosebit. Multa bafta in continuare. Cand mai trec prin fata portii tale si e masina acolo , ii mai fac cateva poze . Te anunt de acuma ca sa nu te sperii de unde am eu poze:D
|
sunt multe de facut. dar incet si sigur. cand esti in zona da de veste. si mai stam si la o taina. vreau sa vopsesc si jantele in culoarea caroseriei, si spoilerele. ne pregatim de iarna.
ps acum are si alarma. urmeaza si inchiderea. |
O sa anunt , intre timp dami te rog un pm cu nru tau de telefon sau idu de mess:) sa mai vorbim pe acolo.
|
1 Attachment(s)
masina va primi jantele de tabla si cauciucurile de iarna. spre primavara va primi un motor mai "potent". tot ce pot sa spun ca va fi tot 1.6 8v. :twisted: sa vina iarna.... a venit si suportul pt ceasurile suplimentare...
|
ce ceasuri ai in suport:>???
|
momentan doar temperatura uleiului. urmeaza pres ulei si voltmetru.
|
1 Attachment(s)
masina spre final va arata exact ca vectra gri cu bleu din poza de mai jos....
|
Nebunieeeee...Gaby ai te rog grija de ea! :shock:
Spor la treaba in continuare! Imi place cum merge...thanks for the ride! :dance: |
7 Attachment(s)
neww pics
|
ce dimensiuni au gumele de pe spate ? ps: frumos arata cu Borbet-urile astea!
|
205/50zr16 michelin
|
cred ca ar fi bine sa vopsesti si restul portbagajului alb, sau macar plasticul de sus (parerea mea) oricum frumoasa vectruta:-)
|
doar ce l-am montat pe acesta. cel vechi era fara prelungirea triplelor dar s-a spart. urmeaza sa il fac si pe acesta in culoarea masinii
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning