![]() |
Re: Dacia Logan 1,5dci
9 Attachment(s)
Am Fost Pe La Tara Si Am Facut Niste Poze
|
bine ca te-ai bagat si sub masina sa faci poze ...:)
|
Quote:
|
bogdan C.E.T., inteleg ca esti tare mandru de masina lu taticu, dar totusi eu teas ruga (siu cred ca nu numai eu) sa nu mai pui poze cu dacia stock, pt ca stim cu toti cum arata un logan si daca tot nu vrei sa modifici ceva la ea de unde sa ceri sfaturi nu prea are rost.................
|
1 Attachment(s)
Am gasit asta pe un site,sunt teste facute de revista italiana Quattroruote ,care arata ca 0-100 km/k la versiunea 1.4 benzina se face in 14.8 secunde(fata de 13 sec declarata de fabricant),iar la 1.5 dCi 15.8(15.5 cei de la Dacia) secunde.Concluzia lor a fost ca motorul pe benzina de 75 ce cai nu prea isi arata puterea,lucru zis de mai multi oameni.Cel mai probabil cutia cu trepte prea lung etajate,pentru a asigura un consum cat mai mic. Din aceasta cauza SuperNova si Solenza desi avand un motor aproximativ identic cu cel de la Logan,au o dinamica si un 0-100 km/k superioara.Asa ca numai credeti toate datele date de Dacia,si in nici un caz timpul mincinos dat pentru versiunea de 1.6 de 11.5 secunde,se apropie mai mult de 13 secunde,la fel si la cea de 1.4 in loc de 13 secunde cum avea Solenza la 14.8 secunde.In grafic se poate observa ca timpul pe 400 de m este foarte apropiat intre un 1.4 mpi si un 1.5 dCi .
|
pe mottorina timpii 0-100 sunt aproape cele facute publice de dacia . de aia spun unii ca 1,5 bate la liniuta unu pe 1,4
|
te rog incearca sa fi on-topic! ok?
|
salutare all eu am un 1.5 DCi si vreau sa va spun ca sunt super multumit de el .......m-am dat cu tuffy !.6 si spre uimirea mea l-am facut.....ne-am mai dat odata si surpriza iar l-am facut si despre 1.4 sa nu vb cu ala chiar ma joc sincer vb masina are 3000 de km si spre umirea mea trage destul de bine acuma astept 10.000 (prima revizie ) si dupaia o sa urmeze un power box ....si poate daca mai fac rost de bani un intercooler.......dar cum se spune toate la timpul lor
|
cristiiiii si ultima oara ce s-a intamplat????
|
:D ai castigat tufy ?
|
dap dar sa zica si el sa nu ziceti ca ma laud eu acum ......... sa vad ca zice sa ne mai dam si ma mai dau ca acum ultima oara nu i-a mers lui bine masina ......... ca nush ce trebuie sa ii faca revizia, avea apa nush unde.......
dar eu sunt sigur acum ca nu ma mai face :P atunci mi-a mers mie super prost masina nush din ce cauza ca a 2-a zi m-am dat cu un logan de 1,6 si ma facuse si ala si cu un opel astra DTI de 85 si ma- facut si ala si inainte cu o seara sa ma dau cu cristi m-am dat iar cu ala cu opelul si am iesit la egalitate spre deosebire de inainte cand pe 1-a avea 1 masina in fara mea si m-am enervat si nu m-am dat ........... |
stiu ca ma bag ca musca-n lapte dar....chair is curios....din cate am citit pa topicu asta..chiar face un DCi pa MPi ???nu-mi vine sa cred....bajeti poate faceti rost de o camera video sau macar un tel cu camera...filmati si voi o cursa sa vada tot poporu;)
|
esti din ce in ce mai off-topic, abtine-te te rog....
|
Bai baieti, mai racerilor, cum ma sa te faca un 1.5 dci, eu nu as mai iesi in oras 1 luna, da-o incolo de treaba invata sa pleci de pe loc si sa schimbi vitezele. Cu Logan 1,6 faci orice diesel pana in 100 cai, fara discutie si ii mai zici si puturosule :lol: dupa ce l-ai facut
|
ne lasi .......... ai facut u testul ????
sa sti ca cu diesel-urile astea mai noi de 90 cp te dai cu benzine de 100 cp si tot le faci ............ ce ai zice daca scoda octavia WRS si-a luato de la un VW Bora TDI cu DI rosu ??? bora era doar cipuita................ |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning