![]() |
Re: Logan CT80MCO - DD powah :-P
imi place mult instalarea elementelor, foarte hoata :)
cu siguranta suna bine dar trebuie sa te pui pe treaba sa arata si bine bafta |
am stalpii in lucru, daca observai nu sunt pusi :) dar mai dureaza o saptamana, tipul care se ocupa de ei... e plecat din oras:cry:
|
intocmai am zis asa dar am uitat sa pun ghirimelele la "hoata"
astept pozele sa vad cum ii configureaza ca poate fur si eu ideea |
1 Attachment(s)
bucata care lipsea din puzzle:-P
o sa fac poze cand am si tw pe stalpii unde e locul lor |
deci am urmarit undercover acest proiect si acuma m`ai facut foarte curios de el , chiar asi dori sa il ascult o data avand in vedere ca si eu am logan , de ce nu vi la LoganClub ? in fiecare Duminica la Treatru de Vara ( aqua magic ) de la ora 4 . Daca doresti ne vedem acolo . Mult Succes cu Sunetul .
|
nu vin ca nu prea am ce sa invat deacolo .
ii cunosc pe baieti, am luat parte la intalniri din 2008 pana in 2009 cand mi-am cam pierdut interesul pentru sucuri . daca vrei sa asculti sistemul ma poti suna la nr de telefon din profil . |
3 Attachment(s)
update
scena s-a ridicat la nivelul ochilor, cu noi calibrari de aliniere s-a ajuns la un stage pe care il visam:shock: mai ramane sa-i imbrac, alcantara e pe vine urmatorul pas sunt fetele de usi care vor fi schimbate cu unele de logan faza 2 si le voi trata acustic . |
Frumoasa evolutie! Ai strans ceva melci! :lol:
Nu simti nevoia de subwofer pt a reda intregul spectru? Sau ajung difuzoarele? |
nu se simte asa mare nevoie
dar cand o sa vina si vremea basului.... o sa fie forta:lol: 4x12", mai exact Powerbass S124x 300w rms 2 incinte: una SQL Daily, 180L sealed in portbagaj una SPL Competition, 220L Bass reflex @ 38hz pe bancheta |
asteptam realizarile 8)
|
pai stalpii sunt cam cea mai mare realizare de pana acum:lol::lol:
vroiam sa-i fac de 2 ani:oops: |
Bravo ma! Arata bine. Te-am mai vazut prin cartier dar nu te-am mai auzit.. :lol: Faci economie de basi?
De unde iei alcantara? La ce bani? Unde o faci? |
te felicit si aici pentru stalpi !!! bv tie frumos , chiar imi plac :D
|
1 Attachment(s)
am refacut schema
si daca tot m-am apucat de ea am zis sa o fac cu sistemul final. in 2 saptamani vine si partea de bas |
1 Attachment(s)
am zis 2 saptamani si s-a facut fix o luna:lol:
mai bine mai tarziu decat niciodata:-) si sunt schimbari, in loc de 2x12" PB va fi 1x15" DD515 , evident... pe viitor 2x |
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning