![]() |
Re: The Stealth Knight
Quote:
|
Am auzit de acest eveniment, insa prea tarziu si programul meu nu-mi permite sa particip...:cry: Poate alta data.:-)
Bafta!!! |
de ce vrei sa o vinzi ?
|
Masina a ajuns in Craiova...sper sa reusesc sa o vand pe a mea si sa cumpar "cavalerul" de la propietarul de acum :oops:
|
Quote:
Sunt EXTREM de interesat! ASAP! |
Parca era in TM...
|
salut...e geniala masina asa cum ti.a iesit...pacat ca vrei sa o dai...ce mi.ar place sa pot pune si io leonul meu la punct din punct de vedere estetic(prioritare fiind niste probleme la motor)...
eu in locul tau nu as da masinuta...ca arata prea bn!!!, dar daca ai un alt proiect in gand multa bafta si spor la vanzare!! |
Quote:
masina a ajuns de ceva vreme prin Timisoara unde a cam fost neglijata..mai multe detalii nu stiu sa iti dau... |
4 Attachment(s)
salutare baieti,masina este in craiova la un baiat
cum noi ne ocupam cu reparatii fibra etc ,baiatu a apelat la serviciile noastre...a ajuns foarte rau ...spoilerele fata spate,aripi,praguri etc proprietarul nu gaseste codul vopselei ...si multe alte greutati intampinate pana a prins forma daca se poate sa-mi dea proprietarul detalii despre codul vopselei TEL:0761206686 va multumesc! |
Salutare,
uite aici istoricul masinii: http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?f=5&t=6 sper sa ai timp sa-l citesti :-P |
Teoretic, si daca imi amintesc bine, codul vopselei este scris cu un marker negru sub presul din portbagaj, acolo unde este roata de rezerva, pe hartia aia lipita pe caroserie unde sunt si codurile originale ale masinii.
Sa-mi zici daca este asa...din pacate nu stiu pe de rost. Succes! :) |
Quote:
cod vopsea: LA7u' sau w' azi a venit si propietarul actual al masini...multumit de evolutie pana in prezent... ''daca va intereseaza o sa mai postez poze !'' o seara buna va doresc! |
Sa-mi faceti o poza de aproape cu codul. O sa incerc sa-l descifrez, doar e scrisul meu! :))
Desigur, mai doresc poze cu evolutia. :) |
Quote:
-,dar omu a facut vopseaua fara al interesa codul '' a luat capacul de la rezervor:)) am citit istoricul complet al masini,prin cate maini a trecut...imposibil sa nu lipseasca ceva de pe ea,ca de exemplu suspensia reglabila... multa munca si azi!!! 8ore,asteptam vopseaua 8) si urmeaza si poze !!! |
Superb exemplar, asteptam poze cu masina sa o admiram ! Succes pe mai departe
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning