![]() |
Re: Discutii libere
poi ii inmatriculata pe italia....si ma indoiesc s-o poata careva inmatricula legal pe romania
ca mai vechi de 8 ani nu se mai pot inmatricula doar cu ocazii speciale |
Quote:
|
celica e inmatriculata are nr de sibiu ca sunt din sb si eu zic ca arata foarte bine si functioneaza foarte bine e rosie are motor 2000 16v cu 2 axe cu cama aripile scoase fata si spate suspensie de curse genti alu pe 15 , trapa electrica , alarma , inchidere etc,iar cealata e identica dar e de piese . la rugina pe masina sa nu va ganditi ca nu are iar motorul nu a fost desfacut niciodata.pe cine intereseaza ii dau adresa de yahoo si facem schimb de poze
|
cred ca m am exprimat gresit, masina nu are pic de rugina este impecabila la tabla si motor
|
Nu ai zis cat vrei pe ea si nici poze...e asa secret ?
|
Domnul master Tuner DACIA WRC KENT8 ...invata sa faci diferenta intre o celica si un 200sx..si nu te mai baga in seama aiurea ca nu te baga nimeni!
|
pret 4300 E poze nu stiu sa bag pe cine intereseaza ii dau adresa de yahoo si trimit cate vrea si mai am cateva poze in garaj
|
in garaj am pus 12 poze asa arata si asta e aCUM AVETI PRET SI POZE ASTEPT COMENTARIILE CARE SIGUR SUNT
|
Da domnilor este adevarat :shock: Dezmembrez Mitsubishi 3000 GT hidramat.Bijuterie nu alta.In curand am sa ii pun si poze.Pentru detalii pm sau post here.Multe alte marci desigur ! :peace:
|
nu am reusit sa ti pun poze dar intra la garajul de masini de pe forum toyota la numele dell ca acolo am pus 12 . masinile care le dezmembrezi sunt inmatriculate sau o vrei si pe a mea sa o duci la tocat
|
Nu dau 4300 de euro sa o toc tati :lol:
|
Quote:
|
tarnafes ai gasit pozele in garaj masina eu zic ca arata beton la banii astia si cu inca o masina de rezerva pentru piese e avantajos.ai toate elem de caroseriesi restu
|
Quote:
|
iti dau adresa mea de yahoo si imi pare bine ca avem aceeasi varsta adica 25 .ma poti contacta in fiecare zi dupa 9 seara ca sunt la lucru adresa e. adry_ciresica
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning