Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - 320 CI (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154536-e46-320-a.html)

ady_viteza 12-02-11 19:20

Re: E46 - 320 CI

3 Attachment(s)
Dupa 2 luni si jumatate am scos ieri masina de la hibernat:D
Pentru ca in timpul iernii uleiul se oxideaza si isi pierde din proprietati daca masina nu merge am decis sa-i fac azi o noua revizie in care sa-i schimb uleiul si filtrul de ulei......asta chiar daca nu aveam mai mult de 2000 de km de la ultimul schimb.
In poze se vede praful adunat sub husa de atata timp:D....maine sper sa-mi fac timp pentru un detailing complet:-)

Caius TM 13-02-11 09:41

frumos volanu de M .. nu vreau sa te dezamagesc dar eu am ramas si fara el :lol:
orice se fura.

ar arata mai bine (parerea mea) daca ai renunta la chrom-ul ala... un shadowline ar fi bine venit.

P A K E 14-02-11 19:32

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 4078633)
Dupa 2 luni si jumatate am scos ieri masina de la hibernat:D
Pentru ca in timpul iernii uleiul se oxideaza si isi pierde din proprietati daca masina nu merge am decis sa-i fac azi o noua revizie in care sa-i schimb uleiul si filtrul de ulei......asta chiar daca nu aveam mai mult de 2000 de km de la ultimul schimb.
In poze se vede praful adunat sub husa de atata timp:D....maine sper sa-mi fac timp pentru un detailing complet:-)

S-a demonstrat!!! Tu chiar iti iubesti masinile! Te felicit pt asta!

ady_viteza 26-02-11 22:17

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 4085003)
S-a demonstrat!!! Tu chiar iti iubesti masinile! Te felicit pt asta!

Multumesc.....sunt sigur ca nu sunt singurul de pe aici care tine la masini si motociclete:D
Acum vreau sa rezolv singura problema a masinii pe care o am inca de anul trecut si pe care probabil au avut-o majoritatea posesorilor de coupe si nu numai...
S-a aprins becul pentru airbag la bord si la Bavaria cand am dus-o dupa cum deja banuiam, pe tester a iesit ca s-a bulit plasa de greutate din scaunul dreapta....
Plasa mi-o comand singur insa as vrea sa stiu daca este cineva pe forum care se ocupa cu schimbarea acestei plase....cineva care a mai facut treaba asta.
Am posibilitatea s-o schimb si la Bavaria dar inseamna sa las acolo masina 2-3 zile si nu imi convine.
Prefer o recomandare de la cineva care a rezolvat aceasta problema :D

ady_viteza 08-03-11 19:16

6 Attachment(s)
Dupa ce am tinut toata iarna masina sub husa la caldura ferita de frig si zapada azi dimineata am avut neplacerea s-o gasesc putin sifonata:sad:....eu banuiesc c-ar fi ori o pubela de gunoi ori un carucior de supermarket insa cele 2 lovituri de pe aripa dreapta si capota putin ciupita m-au facut sa fierb de nervi si de suparare!!!
Singura alinare este ca am full Casco si daca tot platesc o gramada de bani anual, macar sunt asigurat in cazul acestor neplaceri.....

B88VXL 08-03-11 19:24

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 4153533)
Dupa ce am tinut toata iarna masina sub husa la caldura ferita de frig si zapada azi dimineata am avut neplacerea s-o gasesc putin sifonata:sad:....eu banuiesc c-ar fi ori o pubela de gunoi ori un carucior de supermarket insa cele 2 lovituri de pe aripa dreapta si capota putin ciupita m-au facut sa fierb de nervi si de suparare!!!
Singura alinare este ca am full Casco si daca tot platesc o gramada de bani anual, macar sunt asigurat in cazul acestor neplaceri.....

pff.... sau poate ai un dusman care e invidios:)

crysty.bobok 08-03-11 19:27

pfff .... bine ca ai casco :P ti-am tot vazut masina si nu avea nici o zgarietura ... se rezolva si asta :P ... inca un motiv in + sa o schimbi cu un e38 :P

Bafta !

BMnWA 09-03-11 02:03

Quote:

Originally Posted by B88VXL (Post 4153555)
pff.... sau poate ai un dusman care e invidios:)

deja e pleonasm :)) invidia este momeala cu care faci colectie de dusmani :))
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4153570)
pfff .... bine ca ai casco :P ti-am tot vazut masina si nu avea nici o zgarietura ... se rezolva si asta :P ... inca un motiv in + sa o schimbi cu un e38 :P

Bafta !

un e38 merita sa incerci,mai ales pentru drumurile lungi.

ady_viteza 12-03-11 18:22

8 Attachment(s)
Dupa doar 2 zile am scos masina de la vopsitorie si sunt extrem de incantat de rezultat...urmele au disparut complet:D
Cu ocazia primei zile calduroase am schimbat si jantele:D......cele vechi au ajuns la un prieten bun iar eu am pus pe coupe un set original de jante pe 17 AC Schnitzer:D

PS Dimineata am avut surpriza neplacuta sa constat ca mi s-au furat pentru a 5-a oara oglinzile...efectiv nu mai suport...am decis sa merg o perioada fara oglinzi si urmatorul set pe care mi-l montez il sparg cu mana mea poate doar asa sa nu mi se mai fure:anger:

Oricum in final sunt bucuros de schimbarea imaginii cu noile jante:-)

CatalinM6 12-03-11 18:39

Salut Adi!
Frumoase noile jante...

Daniel_Toa 12-03-11 18:42

A iesit frumos , nu se cunoaste nimic . Observ ca ai fani .... :D De ce nu investesti 200-300 de lei intr-o camera video ?

B88VXL 12-03-11 19:09

le-au furat si inscriptionate? am patit-o si eu in prima zi cand mi-am luat masina:D

negoitacata 13-03-11 18:38

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 4164106)
Dupa doar 2 zile am scos masina de la vopsitorie si sunt extrem de incantat de rezultat...urmele au disparut complet:D
Cu ocazia primei zile calduroase am schimbat si jantele:D......cele vechi au ajuns la un prieten bun iar eu am pus pe coupe un set original de jante pe 17 AC Schnitzer:D

PS Dimineata am avut surpriza neplacuta sa constat ca mi s-au furat pentru a 5-a oara oglinzile...efectiv nu mai suport...am decis sa merg o perioada fara oglinzi si urmatorul set pe care mi-l montez il sparg cu mana mea poate doar asa sa nu mi se mai fure:anger:

Oricum in final sunt bucuros de schimbarea imaginii cu noile jante:-)

Ce bn o prinde noile jante....cum e domnu cu 5w40???

B88VXL 13-03-11 18:41

ce bine ar da cu un shadow line:)

ady_viteza 14-03-11 11:53

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 4164158)
Salut Adi!
Frumoase noile jante...

Merci frumos:D
Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4164167)
A iesit frumos , nu se cunoaste nimic . Observ ca ai fani .... :D De ce nu investesti 200-300 de lei intr-o camera video ?

Nu sunt fani...doar un oras plin de hoti si tigani....
Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 4166590)
Ce bn o prinde noile jante....cum e domnu cu 5w40???

Foarte bine ...foarte bine:D
Quote:

Originally Posted by B88VXL (Post 4166598)
ce bine ar da cu un shadow line:)

Am vazut cu shadow line si nu ma atrage...prea mult negru.:D

All times are GMT +2. The time now is 23:02.

- Copyright 2026 4Tuning