![]() |
Re: E46 - 320 CI
3 Attachment(s)
Dupa 2 luni si jumatate am scos ieri masina de la hibernat:D
Pentru ca in timpul iernii uleiul se oxideaza si isi pierde din proprietati daca masina nu merge am decis sa-i fac azi o noua revizie in care sa-i schimb uleiul si filtrul de ulei......asta chiar daca nu aveam mai mult de 2000 de km de la ultimul schimb. In poze se vede praful adunat sub husa de atata timp:D....maine sper sa-mi fac timp pentru un detailing complet:-) |
frumos volanu de M .. nu vreau sa te dezamagesc dar eu am ramas si fara el :lol:
orice se fura. ar arata mai bine (parerea mea) daca ai renunta la chrom-ul ala... un shadowline ar fi bine venit. |
Quote:
S-a demonstrat!!! Tu chiar iti iubesti masinile! Te felicit pt asta! |
Quote:
Acum vreau sa rezolv singura problema a masinii pe care o am inca de anul trecut si pe care probabil au avut-o majoritatea posesorilor de coupe si nu numai... S-a aprins becul pentru airbag la bord si la Bavaria cand am dus-o dupa cum deja banuiam, pe tester a iesit ca s-a bulit plasa de greutate din scaunul dreapta.... Plasa mi-o comand singur insa as vrea sa stiu daca este cineva pe forum care se ocupa cu schimbarea acestei plase....cineva care a mai facut treaba asta. Am posibilitatea s-o schimb si la Bavaria dar inseamna sa las acolo masina 2-3 zile si nu imi convine. Prefer o recomandare de la cineva care a rezolvat aceasta problema :D |
6 Attachment(s)
Dupa ce am tinut toata iarna masina sub husa la caldura ferita de frig si zapada azi dimineata am avut neplacerea s-o gasesc putin sifonata:sad:....eu banuiesc c-ar fi ori o pubela de gunoi ori un carucior de supermarket insa cele 2 lovituri de pe aripa dreapta si capota putin ciupita m-au facut sa fierb de nervi si de suparare!!!
Singura alinare este ca am full Casco si daca tot platesc o gramada de bani anual, macar sunt asigurat in cazul acestor neplaceri..... |
Quote:
|
pfff .... bine ca ai casco :P ti-am tot vazut masina si nu avea nici o zgarietura ... se rezolva si asta :P ... inca un motiv in + sa o schimbi cu un e38 :P
Bafta ! |
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Dupa doar 2 zile am scos masina de la vopsitorie si sunt extrem de incantat de rezultat...urmele au disparut complet:D
Cu ocazia primei zile calduroase am schimbat si jantele:D......cele vechi au ajuns la un prieten bun iar eu am pus pe coupe un set original de jante pe 17 AC Schnitzer:D PS Dimineata am avut surpriza neplacuta sa constat ca mi s-au furat pentru a 5-a oara oglinzile...efectiv nu mai suport...am decis sa merg o perioada fara oglinzi si urmatorul set pe care mi-l montez il sparg cu mana mea poate doar asa sa nu mi se mai fure:anger: Oricum in final sunt bucuros de schimbarea imaginii cu noile jante:-) |
Salut Adi!
Frumoase noile jante... |
A iesit frumos , nu se cunoaste nimic . Observ ca ai fani .... :D De ce nu investesti 200-300 de lei intr-o camera video ?
|
le-au furat si inscriptionate? am patit-o si eu in prima zi cand mi-am luat masina:D
|
Quote:
|
ce bine ar da cu un shadow line:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote: