![]() |
Re: Spl Team
pai sigur ca da !!!!!!!!!!!!!!!intr-un show de clasa mai mare unde ar fi 200 de masini care nu se cunosc intre ei acolo de ce nu se procedeaza asa ca la noi???????????????noi suntem vreo 20 de masini ne stim unu pe altu si daca deja avem 2 masini hop pe el ca asta are firma sa il taxam dublu!!!!asta e o faza care nu e frumoasa!!!!sincer merita analizat ca acea masina daca participa cu o persoana fizica anume si nu pentru imaginea firmei doar pentru dragu unuia de a participa intr-un asemenea concurs;;;si daca obtine si un premiu acela nu e meritul firmei ci meritul participantului fiind pe cont propriu nu??????ok nu se poate participa pe acelasi nume 2 masini dar unde se afiseaza de exemplu daca e firma numele nicaieri nici pe diplome nici pe acel tabel din calculatorul vostru??????????pai aici numa platesti DUBLU dar niciunde nu esti afisat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ACUMA TE TERORIZEZ LA MAXIM :) :) :)
|
aha, deci tu propui sa punem taxa de 150ron de sus pana jos ?
|
Esti Rau Stii Tu Ce Vreau Sa Iti Explic Dar Nu Vrei Sa Recunosti......hai Sa Iti Arunc Un Alt Exemplu ::::::acu La Bucuresti Nu Am Participat Cu Masina Mea Nici Nu A Fost De Firma Nici Demo Nimic Simpla Instalatie A Unei Persoane Care Nu Le Are Cu Frecventele....m-am Inscris Eu Iara Taxa Dubla 150 Ron ..sa Mor De Nu Cand Voi Ma Vedeti Pe Mine Ma Extra Taxati...acuma Sa Vad Ce Te Supra Contrazici Cu Cele Anterioare Balbaite Ca Nimic Concret Nu Mi-ai Spus Inca......nu Vrei Intentionat Sa Ma Intelegi............mai Am Niste Exemple Dar Sa Vad Ce Imi Raspunzi La Asta
|
o rugaminte la voi daca se poate sa vorbim aici de instalatii sq dbdrag etc si sa nu ne certam aiurea daca se poate asta ar fi rugamintea mea ...eu lipsesc o perioada de timp si cred ca certurile nu si au rostu pe topicul acesta va multumesc :)
|
Quote:
maahhh!!!!!!!!cine se cearta ????tu nu ma stii pe mine cum arat cand ma irita cineva....noi aici clarificam o situatie dar vipera asta se face ca nu ma intelege....amici nu se cearta intre ei se razboiesc diplomat....ce vrei sa vorbim de muzica?ai ceva neclaritati in domeniu?hai explica-mi atunci o situatie...cum de 2 spl 15 hertz la tine o impins 142.5 si batranu xtc al meu tot atata o bagat si era singur fara baba(pereche) langa el ?????amu suntem in dmeniu muzica...explica fenomenu |
Bravo Sandule,dar Nu Te Enerva Pentru Ca Nu Are Nici Un Rost(parerea Mea--no Offence--)
|
ciki stii ca io sunt un om mai calm cand nu sunt obosit dar cand deja dau inspre mai incet devin mai tensionat si sensibil......nu se enerveaza aici nimeni ca nu sunt motive
|
dl sandu .... va rugam sa scrieti ori ceva ce are si rost , sau legatura cu "SPL Team " sau mai bine va abtineti sa scrieti pe acest topic......va rog sa continuati neclaritatile pe topicul soundydentiti...... VA MULTUMESC.
|
cine mai esti si tu sa imi zici mie unde sa scriu....ia mai abtinete tu si nu ma enerva....acolo scriu unde vrea clisa mea.....nu iti convine hai si spune-mi personal daca te tine .....vezi adresa sub poza....ba ce oameni sa mor de nu fiecare mare destept si smecher de tastatura.....!!!!!!!!te astept !!!!
|
Quote:
|
vai de mine d-l joe,ce intelectual atzi devenit!:)
|
scuze joe pentru reply-ul de sus,poate n-o fost cel mai adecvat,dar am zis-o din gluma(no offence-pe cuvant)!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu surpriza :) :) :) : ):) :) :) Doamne Doamne
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning