![]() |
Re: "Ursul meu"...by Shoby
frumos "urs".......eu inca nu am condus o masina cu mai mult de 140 caluti... :( vine vremea....
da add la pop_cipi daca vrei...sa mai tinem legatura |
sincer pana la "urs" si eu am mers numai cu masini..."calme"...max 143 cai....asta deja ma sperie..:)):))....
|
lasa ca ai imblanzit deja ursu panda din parcare....multa bafta la legale.
|
asa zic si eu,....dar uneori chiar ma sperie....vb serios....
|
eu vad cum e cu 4 x 4 asa ca Bafta.
|
Bravo Lucian!
Indiferent cum ar arata un urs, cand este al tau esti mandru cand vezi ca restul de uita si strang din dinti. Cu ambitie si cu rabdare, bani stransi..., se face treaba. Si eu am luat ursul din Bucuresti, urs cu mare prestigiu la ilegalele de pe timpuri dar in special la catranit masina la cerculetze si burnout-uri grave. :lol: Ma intrebasei ceva de masina, dar am zis mai bine sa vorbim in alta parte decat pe topic la Bobby. E un 2.5 24 valve cu Turbo, interne stock, garnitura de chiuloasa de 3 mm, rotzi pe 17, autoblocant si soft de la RBN. La EXILIXIS masina a scos 296 CP si 380 Nm. Se misca bine. Urmeaza sa ii achizitionez si eu frane, fiindca sincer, masina fuge frate dar nu se opreste deloooooc, ca sa nu mai zic ca la ultima ilegala la una din rotile spate nu mai aveam placutze efectiv acolo. :lol: Sa-ti povesteasca Bobby MOM cand mi-au sarit suruburile de la volan si nu stiam de ce vibreaza si in dreptul lui l-am scos sa i-l arat. Sau cum la 160 - 170 km/h incepe singura sa se ridice si sa se lase trapa. Sau cum facea masina pana sa-i pun flansele distantiere pe fata si de la 100km/h aveai impresia ca se depresurizeaza masina :lol: :lol: :lol: FORTZAAAAAA! :lol: Am si eu foarte mult de munca, dar nu ma grabesc. Am o gramada de timp. Bani sa fie. Poate ne gasim anul asta la legale pe undeva, daca nu pe la Valcea. Ne dam pe-acolo... prin Ostroveni eventual, ca am locuit pana in '89 acolo si eu dragi olteni! Sarbatori Fericite si La multi ani!!! DONU' |
Quote:
:)):)) cum ma sa ramai cu volanu` in mana?asta da treaba...:))....c sa zic...frumaosa masina...o stiu d cand o avea ala la vanzare.....da...cum s anu...o sa o facem si la legale..asa amical...:X....si eu imi iubesc ursu`....MOM stie asta...doar el ma ajuat sa o fac.....trebuia sa vin si eu la ploiesti...dar...nu imatriculasem masina..si nah....chiar imi eta frica...sa nu raman cu un dosar penal....si asa am avut o gramada...:)):))......te astept cu mare drag la valcea.....si p bobi la fel...(ii sunt dator o masa)...:P......FORTZA URSII!!!!!!!...... PS sa nu uit....incantat de cunostintza DONU`le...:P |
Felicitari Donu' pt urs...ma bucur ca a ajuns pe maini bune si t asteptam cu el pe la valcea.Poate facem o serie de romaesti intr-o zi.Eu oricum o sa invit sa participe toate cluburile din Romania pt ca in felu asta poate reusim sa induplecam autoritatile locale sa facem ceva legal ca am avea unde.Sper sa ne strangem multi....sa fie Haossssss!!!!
|
Frumoasa comunitate la voi la Valcea....cand mai fac trupa baietii din Ploiesti sa vina pe la voi poate ma alatur si eu lor si va fac o vizita:D
La multi ani si numai bine!! |
Quote:
|
forta sobo in 2010.sparge------------------iiii:)
|
9 Attachment(s)
am revenit in forta:P
sobo si New Engine pentru pisica. |
Quote:
|
in 2 luni sa lucrezi la 2 masini e ceva...tot respect pt u Shoby...si pt munca ta....multzumim m5-ule pt poze
|
da, asa e.cine scoate banii din buzunar pt masini Stie mai bine.:P
bv sobo |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning