![]() |
Re: Anonymous Motorsport - prezentare generala
Merge cineva la Oradea ??? Daca spuneti sigur din timp, poate merg si eu ...
|
cezar merge ,taicamiu fiind nu pot sa-l las singur, probabil ca vin si ceilalti .. nu ? deci .. vii si tu :)
|
ne vedem la oradea, nu cunosc pe nimeni dar facem noi sa fie bine ;)
edit: nu cunosc pe nimeni din bucuresti. (anonymous) dar voi ma cunoasteti :lol: :oops: |
Ceva surprize pt 4tuning days?
|
foarte , nu poate :D
|
MA uitam la membrii si masinile lor ( ma refer la Bucuresti) si am ajuns la o concluzie...clubul asta are cele mai smechere masini, chiar este pe locul 1. :D
|
ma uit si eu la baietelul asta ....:ne vedem la oradea, nu cunosc pe nimeni dar facem noi sa fie bine
edit: nu cunosc pe nimeni din bucuresti. (anonymous) dar voi ma cunoasteti __________________ toti elevii mei, se dau ca niste zmei, in cateva subaru de 2 lei It's GO ime ^ || |
am un megane 1,4 16v ma primiti la voi in club?
am folie pe geam,soft,xenoane,senzori de ploaie si lumina in viitor ma gandesc sa inlocuiesc jantele de tabla pe 15 cu ceva mai comod...pe 13 :)) |
din pacate masina ta nu are potential...(megane)... si nici nu este locul potrivit pt aderarile in club:D
|
nu va suparati domnule toba , stiu ca inainte ca sa intri in clubul anonymous trebuia sa te dai cu cel mai bun,eu vreau sa ma dau cu dumneavoastra... :P
glumesc ma . nu mai ai conexul am vazut |
domnule CEZAR...nu ai cum sa te dai cu mine ...ai un megane 1.4...asa ca o sa iti dam o masina pt tine ... te arunci direct la cap tu ???:)))))nu mai am nr ala ..daca vrei nr meu il are si santos si ernest..:D sa ma astept la o provocare??:))))
|
Quote:
si sa stii k sunt obisnuit k din motoare mici sa scot cai multi :) |
cand ne faci ma si noua o demonstratie de fortza ? :D
|
As dori ca reprezentantul Clubului da dea add la : katana.piatraneamt , pentru a tine legatura cu noi asupra evenimentelor , intrunirilor si celorlalte lucruri care tin de lumea masinilor.
ps. La adaugarea id'ului, as dori sa spuna ce club reprezinta. Multumesc , cu stima , VaLeX fondator KATANA TEAM |
Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!
Echipa Full Throttle racing team va ureaza Paste fericit! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning