![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
daaaaa!! O sa-l am in colectie cu siguranta dar nu stiu exact cand... sper sa-l gasesc acum in Austria , daca nu il voi lua de pe MCW. oricum, mai devreme de 5 ianuarie nu cred ca o sa-l am :<
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
pana vin noutatile... un Renault Clio V6 - 1/38 New Ray
|
super clio
arata beton pe albastru |
Foarte fain Clio, il astept si eu pe al meu ca trebuie sa vina impreuna cu altele de la Eusebiu. E tot albastru.
|
Quote:
Sarbatori Fericite. Quote:
|
Super tare Clio! Culoarea, la fel ca si macheta:D. Esti un adevarat fan Renault:-)
|
;)
Quote:
DAAA, sunt fan RENAULT dar trebuie sa recunosc ca-mi plac si Golf-urile GTi, 1,2,3,4,5,6... toate! In curand noile achizitii RENAULT, Golf... la inceputul lui Ianuarie. Sarbatori Fericite Racer21 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=
Misto! Cat te-a costat ? Astept sa le prezinti sa vad si sa comentez. Sarbatori Fericite :chuckel:[/QUOTE] 8 ron, dar am luat mai multe. Al meu este modelul mai vechi maisto 1:39. Uite o poza :arrow: Sarbatori fericite si tie. |
1 Attachment(s)
hey si La Multi Ani tuturor !
Noile achizitii: Fiat 500 Abarth - 1/24 Bburago Porsche 911 Carrera S - 1/18 AUTOart Din cate mi-au spus cei de la Porsche este editie limitata, cateva unitati si doar pentru dealer. urmeaza sa fac prezentarile / poze in detaliu maine. RESPEKT |
9 Attachment(s)
500 ABARTH - 1/24 Bburago
nu am vazut masina aceasta la scara 1/24 la noi. Voi? |
Nici eu nu am vazut-o dar e dragalasha foc :lol: sa o stapanesti sanatos :P
|
daaaaa! Imi place ca este ok realizat.
Am avut de ales intre 1/18 si 1/24 dar sa fiu sincer 1/18 atat de la Bburago cat si de la MondoMotors nu mi-au placut cum sunt executate si costau 35 Euro :) fata de 20 cat sunt pe MCW :lol: MillionDollarBaby, sa stii ca m-ai influentat 90% cu Porsche-ul tau frumos in achizitionarea Porsche-ului meu. Nu sunt un fan Porsche dar mi-a placut si am dat banii ceruti, cam multi dar pasiunea n-are limite :> P.S multumesc 8) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:14. |
- Copyright 2026 4Tuning