![]() |
Re: Incredibil - Lovit de o masina CD
Quote:
Dar presa a luat atitudine??? Caci altfel cei de la minister vor tergiversa totul pina cind te vei plictisi. |
cataline...pune-te pe articol...
vad ca o tzin in asa fel incat sa renunti... da-i in mamele lor... |
Quote:
|
Mda, toata strategia ar trebui sa se concentreze pe 2 puncte in cazul in care-l dai pe militian in judecata :
1) Treaba cu prioritatea e destul de clara. Dupa felul in care sunt lovite masinile este usor de calculat dinamica miscarii lor din momentul imediat premergator accidentului. Intrucat tu ai prioritate si tot tu esti lovit in lateral iar el in fata, concluzia este destul de logica. Singura chestie care poate sa conteste treaba asta este inversarea masinilor intre ele pe sosea (adica sa pretinda militianu ca tu veneai pe drumul pe care de fapt venea el si viceversa) 2) Desi nu stiu exact ce apare pe acel bon care iese din aparatul ce testeaza alcolemia, logic ar fi ca, pentru evitarea interpretarilor ulterioare, pe el sa apara ora si ziua testului iar acestea sa nu poata fi modificate in aparat de catre militian. In cazul asta, accidentul se intampla la ora X care se trece si pe procesul ala verbal, acelasi proces in care scrie nenea militianu ca orezaru nu a consumat spirt. Deoarece daca il dai in judecata el tre sa dovedeasca ca ce a scris acolo e corect, tre sa prezinte testu ala. Daca aparatul scoate ora si data pe bon (si asupra lor nu se poate interveni), inseamna ca el nu are cum sa dovedeasca ca a efectuat testul (singura lui sansa ar fi sa vina cu un test fabricat ulterior in care a suflat unu oarecare nebaut desigur dar pe care ora testului ar fi ulterioara celei de pe procesul verbal ( ea ar trebui sa fie anterioara intrucat intai sufla ala si dupa aia scrie ala procesu verbal cu concluzia testului ). Acum vin si cele 2 intrebari ale mele : 1) A scris ala pe proces ora si locatia asa cum s-au intamplat in realitate (fara sa inverseze masinile pe sosea) ? 2) Stie cineva daca pe bonul dat de aparatul ala apare ora si ziua si daca se poate interveni asupra lor de catre utilizatorul aparatului (adica militianus neandertalus ) ? Bafta mai departe ! |
asta este dulcea si frumoasa noastra romanie omule daca esti corect si mic o iei in brate dar nu te lasa incearca si tu cu presa si alte modalitati massmedia de a te face auzit ca astia sunt nesimtiti nu le pasa de nimic
oricum multa bafta de acu inainte ca la noi iti trebuie doar noroc in combinatiile astea daca nu ai bani daca ai nu mai ai nevoie de noroc ca banul rezolva |
din cate stiu agentii diplomatici sunt exceptati de la raspunderea penala administrativa si civila a tarii de resedinta,in cazul asta a romaniei.in cazul in care el comite o infractiune pe teritoriul tarii si se dovedeste asa, guvernul il poate expulza si va fi judecat acolo.atata tot!.nu are ce sa-i faca.trebuie sa te concentrezi pe marlanul de gabor.multa bafta iti urez
|
:/
multa bafta in continuare cu lovitura.. parerea mea e ca singura ta sansa e presa nu MAI-ul (avand in vedere cat de corupti sunt si spaga e la putere..)
iar in legatura cu politistul.. ii mai tii minte numele ? cumva militaru ? :D P.S. : CD = corp diplomatic... (imun = nu prea se supune legii) |
E luni... nici o veste noua?
|
al3x, santos, andr3i, xbogdanx...
de ce nu-i kitch tata? e frumos opelul cu stema de bmw? ;) sau dacia cu stema de renault pe volan? :D:D:D |
Re: :/
Quote:
|
Quote:
|
tot nici o veste de la ei?
|
Salutare - am primit si mult telefonul dorit ......din pcate deocamdata nu o s ava spun numele persoanelor...care sunt din Min de Interne si de la Rutiera din Buc.....Deci ma suna ieri spre seara o persoana cu grad inalt de la rutiera....ca in principiu am avut dreptate..dar ca lor le este imposibil sa mi anuleze PV si in speta sa mi returneze fizic carnetul....ci doar justitia o poate face ....in schimb imi pot oferi (mai precis persoana in cauza care ma sunat "sustinerea" si " sprijinul" in cadrul acestui demers) - mai precis daca am probleme in prelungirea dovezii etc sau alte probleme rutiere ..si incep explicatiile care sincer mi s au parut incredibile....imediat va fac un conspect a discutiei telefnice purtate ....
|
1. ca alcooltestul nu a fost facut pt ca ...sectia cu pricina nu mai aveau "flestuce" (chestiile care se pun in varful aparatului de alcooltest) - ca da este vina lor si si o asuma ca nu au putut din motive administrative sa puna la dispozitia sectiei in cauza in timp util aceste lucruri - de parca pe mine m ar interesa chestia asta....sau parca asta e problema mea...(ma intreb ce ar fi fost daca eu as fi fost in stare de ebritate - sau un altul care ar fi facut altceva cu mult mai grav - si stiti si voi ca nu este obligatoriu sa mirosi de la o posta sau sa mergi pe 7 carari daca esti beat) - nu a putut in schimb s ami ofere nici o explicatie pt faptul ca agentul a trecut cu de la sine putere in PV fara a vea dovada acestui fapt ca "nu a consumat bauturi alcoolice".
2. faptul ca a fost trecut in PV si dovada ca eu am lovit masina cealalta este citez" o greseala literara de exprimare a agentului" ???????????!!!!!!!!!!!!!!!! 3. ca da dupa felul in care au fost lovite masinile sa vazut clar ca cel in cauza adica Cd a produs de fapt accidentul ....iar explicatia ca agentul in cauza a considerat invers a fost pusa pe lipsa de experienta a acestuia ....si emotiei provocate de faptul ca celalalt era un diplomat strain!!!! 4. din pacate astept citatia - pt a putea s ama prezint la judecatorie.....si dupa pasti voi face si public un raticol pe tema asta - mai mult vreau sa fac public in ziarul in care va aparea articolul si ceea ce s a intamplat cu acel biet motociclist si de ce nu chiar sa mediatizam si alte "experiente" de genul acesta si profesionalismul politiei rutiere! |
pune post-ul tau si pe www.anchete.ro. Sunt acolo cativa sacali care abia asteapta sa atace la gat politia si alte jeguri administrative.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:46. |
- Copyright 2026 4Tuning