Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Alfa Romeo (https://forum.4tuning.ro/126-masina-mea-alfa-romeo.html)
-   -   My SXY alfa 156 (https://forum.4tuning.ro/126-masina-mea-alfa-romeo/153237-my-sxy-alfa-156-a.html)

Calin_CGM 31-03-10 00:15

Re: My SXY alfa 156

Quote:

Originally Posted by Cucotzu' (Post 3200762)
i'm back! :D astazi am reusit si eu sa mai fac ceva poze...dupa cum am mai zis nu am talent de fotograf asa ca...va multumiti cu ce primiti:lol::lol::-P
din pacate pe aici se lucreaza la canalizare si e un chin sa iti tii masina curata...asa ca...scuzati praful:-P
dupa 2 ani de stransa amicitie intre masina si JE am reusit si eu sa ii pun un set de folii pe geamuri...rezultatul se vede!:D

frumos,frumos...afuma-i unpik si semnalele din aripi..
p.s..E omologata folia??:lol:

Cucotzu' 31-03-10 00:28

1 Attachment(s)
nu vreau sa fac reclama la alte forumuri dar alta poza nu am care sa certifice...dar abtibildul ala mic :D iti raspunde la intrebare???:-P:lol::lol:

Cucotzu' 31-03-10 00:32

ieri...dupa o asteptare de aproape un an(adica acum un an mi-am luat o toba "sport" dar nu am avut timp...sau chef sa o pun pe masina)...mi-am schimbat toba finala...e o simpla toba din inox...no name :-P s-a schimbat putin sunetul (nu prea mult) si putin aspectul...trebuie sa ii fac poze...acum e prea jegoasa :oops: si nu mi-am permis...

Cucotzu' 19-05-10 13:07

7 Attachment(s)
hello hello!!! :D dupa o lunga perioada de repaus...am revenit cu forte noi...nu am mai schimbat nimic la alfetta mea...in afara unos urme de "neatentie la volan"(si nu din partea mea :sad: )...
o sa pun cateva poze mai noi facute pe circuit...unde am mai eliberat din tensiunea acumulata in traficul aglomerat de la noi din oras :-P;)
de asemenea se poate vedea putin si toba noua montata cu ceva timp inainte:-P

ss_seby 19-05-10 19:01

Ooo ce bine ii sta pe circuit Cocotzule :> , hai ca ai masina frumoasa si bomboana pe coliva e toba aceea . Da toba se aude in vreun fel ? mai sportiv asa ca daca masina ta este diesel presupun ca nu se aude ca un benzinar:-?

Cucotzu' 20-05-10 01:06

nu intradevar nu se aude ca un benzinar...dar s-a schimbat putin tonalitatea...spre bine!:twisted: in concluzie...se aude!!! asta e cel mai important!!!:D

!41! 21-05-10 22:00

Foarte frumoasa Sexy asta mica 8) Tre sa vin si eu pe circuit candva sa mai eliberez din tensiune si sa subtiez cauciucurile :)

KtL30 19-08-10 16:21

Salut! Masina este minunata ai grija de ea. Am si eu o Alfa 156 2.4 jtd si vreau sa spun ca nu consuma prea mult fata de a ta ...am vazut ca discutati despre consumul motorului de 2.4.

retro 30-09-10 00:42

foarte frumos topic, foarte norocoasa masina...
;)

Cucotzu' 30-09-10 15:09

ms ms... ;)

ss_seby 30-09-10 19:25

Mai degraba norocos posesoru :D:> asai cocotzule??;;)
P.S. Ce ai mai facut pe la masina? vreun mos neatent ceva ??:> un scuterist sau motociclist??:lol:

Cucotzu' 01-10-10 16:19

da da norocos al naibi!!!
mai nu am mai facut nimic...in afara de niste lovituri noi pe la bara din spate :P in rest chiar nimic nou...

marius3030 07-10-10 16:11

salutare!!!tin sa-ti spun ca ai o masina superba si tine-o cat mai clean..;)
acum sunt si eu in cautarea uneia(desi imi doresc si un fiat coupe).
felicitarile mele inca odata!!!

tlovidiu 07-10-10 16:16

perfecta masina man :) ador afla romeo

Cucotzu' 09-12-10 16:52

baieti...si fete... :-P din pacate azi dimineatza am avut un accident cu masinutza...aceasta fiind "mortal combat"...dupa cum am zis si in alte posturi...o gramada de lume nu se asigura in intersectii...exact asa cum s-a intamplat de dimineata...celalalt nu mi-a acordat prioritate de dreapta si m-a tamponat in partea din fata...m-a aruncat intr-un stalp de electricitate...si...cam atat... :( tot din pacate si eu m-am lovit destul de serios...am facut si poze...nu le-am descarcat din tel...dar o sa le postez cand o sa fiu putin mai bine...asa ca...multa atentie!!!
numai bine...

All times are GMT +2. The time now is 02:55.

- Copyright 2026 4Tuning