![]() |
Re: Renault 5 TS
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Multumesc frumos dar nu imi esti de folos am reusit si singurel
|
Vezi ca se poate? Bravo. Ma bucur ca ai reusit. Arata bine masina acu
|
Domnu' dar se vorbea ceva de niste bari de GTT prin pagina 2.
Ce s-a intamplat nu s-au mai pus? |
masina este de vinzare :( probleme cu bani .....:cry: sa schimbat recent kit ambreaj si rulmeti fata se da masina cu absolut tot ce este pe ea si ceva piese de rezerva nu bate si nu troncane merge perfect consuma 5 la drum intins si 6,5 7 in aglomeratie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, masina are itp expirat si nu are nici asigurare pretu de plecare este de 40 de mil
|
Toata lumea vinde 5-urile :sad:
|
nu chiar toti...unii redevin posesori:D
|
nu as vrea sa il vind dar nu am incotro este munca mea si mult efort sa il aduc de la starea in care era la cum arata acuma si mie imi pare rau ....cine este interesat sa imi spuna il dau sa il testeze oricine in ce fel vrea la masina sa mai adaugat si o bara intre oale la amortizoare fata facuta si cine este interesat de ceva anume sa intrebe ............id mess sache_dromadelu2007 sau 0768823248
|
Daca trebuie,trebuie asta este.Bafta la vanzare.
|
Arata bne pitica:) :D
|
ms ms MASINUTZA SE DA SI LA SCHIMB FAR DIFERENTE
|
10 Attachment(s)
Eeee aooooo masinutza nu se mai vinde :lol: si citeva poze facute recent si citeva schimbari
|
3 Attachment(s)
Stiu ca bara este cam aiurea dar pt o perioada pina se face cea calumea la srung si alte masinari nu imi fug rotile
|
Arata aiurea ca nu ai dat si tu o vopsea pe ea,orice culoare,sa vezi ca ar arata altfel.La fel si pe tzeava de la radiator.
|
masina o sa fie trasa pe dreapta o perioada curind am cumparat un golf 1 1,6 turbo disel in 2 usi masina trebui un pik aranjata in rest nu are nici o problema ai mai trebui cateva chesti de ornament((praguri,eleron ,jante,tetiere scaune fata si bancheta spate ,folie ,curatata )) si masinuta este gata :) si sunt posesor a 2 vechituri :-P:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:00. |
- Copyright 2026 4Tuning