Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 320i Coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152979-e36-320i-coupe.html)

ice_wysss 17-11-09 22:22

Re: E36 - 320i Coupe

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 2816746)
Felicitari pentru jante , sunt :yikes::yikes:

o idee pentru ele :D

Buna ideea..Multumesc.

ady0scorpion 17-11-09 23:52

frumusica matza! jantele le stiu am pus si eu mana pe ele cand erau la polisat (asta daca le-ai cumparat din bucuresti), cred ca iti ating grav ca am si eu unele la fel 9.5 j spate si dupa ce am umflat aripile tot imi atinge cu vreo 4 oameni in masina,trebuie sa ii iau suspesine sport sa numai se lase atata.zi-mi si mie te rog ce dimensiuni au cauciucurile tale si daca tie ti se stinge vreodata condensatorul ca am si eu unul la fel si nu mi se stinge niciodata!bafta in continuare cu proiectul!

sprinter 17-11-09 23:58

Quote:

Originally Posted by ady0scorpion (Post 2817032)
frumusica matza! jantele le stiu am pus si eu mana pe ele cand erau la polisat (asta daca le-ai cumparat din bucuresti), cred ca iti ating grav ca am si eu unele la fel 9.5 j spate si dupa ce am umflat aripile tot imi atinge cu vreo 4 oameni in masina,trebuie sa ii iau suspesine sport sa numai se lase atata.zi-mi si mie te rog ce dimensiuni au cauciucurile tale si daca tie ti se stinge vreodata condensatorul ca am si eu unul la fel si nu mi se stinge niciodata!bafta in continuare cu proiectul!

Dupa cum arata 215 sau 225 / 40 ... tie iti atinge ca ai talonu la cauciuc prea mare... daca ai merge pe gume mai mici nu ti ar mai atinge fara discutii... si probabil difera si et ul jantelor..
Foarte interesanta masina, vreau sa te intreb pe fata ce folie ai (ce opacitate are) ... la obc la tastatura ai pus led uri? Stopurile sunt cumva depo?
Bafta in continuare cu proiectul!

rzn_vl 18-11-09 01:58

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2817043)
Dupa cum arata 215 sau 225 / 40 ... tie iti atinge ca ai talonu la cauciuc prea mare... daca ai merge pe gume mai mici nu ti ar mai atinge fara discutii... si probabil difera si et ul jantelor..
Foarte interesanta masina, vreau sa te intreb pe fata ce folie ai (ce opacitate are) ... la obc la tastatura ai pus led uri? Stopurile sunt cumva depo?

Cauciucurile le are 235/35/17 si pe fata si pe spate.

ice_wysss 18-11-09 09:37

Quote:

Salut,
Sunt jantele de care zici tu.Am refacut`o pe cea care avea probleme.De atins nu ating grav asta poate si din cauza ca masina acum este dezechipata.
La intrebarea legata de condensator,nu stiu ce sa`ti raspund..eu l`am avut montat in spatele subwoofer`ului.
Pe spate am telescoape de E46 cu arc sport.Daca o sa`mi atinga dupa ce o sa evazez aripile,o sa schimb suspensia cu una mai rigida.
Dimensiunea cauciucurilor este 235/40 ZR/17 fata-spate..Pe fata o sa las 225/45 ZR/17 si pe spate cand o sa fac rost probabil o sa am 245 sau 255.
Multumesc.

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2817043)

Salut,
Partea cu folia ,ma depaseste..am ales la vremea respectiva o folie (neomologata) care sa dea bine in contrast cu,culoarea masinii..masina alba fara folie seamana cu un acvariu.
La OBC am pus led`uri..cu ocazia asta aduc multumiri lui Dragos (Cupra) de la Relco Tuning..
Stopurile sunt cele de la fabrica.
Multumesc pt urare si iti doresc o zi buna.

claudiu29 18-11-09 09:58

Motor:
Soft 150 Hp/170 H

Unde ai facut Soft-ul si cit te-a costat?
Cam ciudat sa iei 20HP din soft si filtru?
te-am intrebat ca si eu vreau sa fac acelasi lucru la motor (fro diferenta la consum?)

ice_wysss 18-11-09 10:13

Quote:

Originally Posted by claudiu29 (Post 2817589)
Motor:
Soft 150 Hp/170 H

Unde ai facut Soft-ul si cit te-a costat?
Cam ciudat sa iei 20HP din soft si filtru?
te-am intrebat ca si eu vreau sa fac acelasi lucru la motor (fro diferenta la consum?)

Salut,
Am incercat 4 harti..Ultima am incercat`o pe un calculator de 520 si a fost cea mai reusita.
La AutoLux am facut`o.

https://www.youtube.com/watch?v=XeXCY0GV0vU

Aici nu m`am prezentat 100% pregatit.Asfalt nasol,aderenta naspa..Cine a fost acolo stie la ce ma refer.
Mai sunt unele filmulete care nu pot fi postate.

Uitasem sa`ti zic pretu`..250 eur.

O sa`ti fac niste poze cu vitezometru si consumu`..O sa tragi singur concluzii legate de consum.

claudiu29 18-11-09 10:29

o sa ma interesez aici in buc cam cit imi ia astia
Merci frumos

Sunt curios daca chiar se simte diferenta dupa ce ai faci soft?:)

ice_wysss 18-11-09 10:32

Quote:

Originally Posted by claudiu29 (Post 2817647)
Sunt curios daca chiar se simte diferenta dupa ce ai faci soft?:)

uita`te la ce ti`am dat mai devreme si ai sa vezi cu ochii tai daca se simte sau nu..;))

IONUT-GBP 18-11-09 11:21

Quote:

daca tie ti se stinge vreodata condensatorul ca am si eu unul la fel si nu mi se stinge niciodata!bafta in continuare cu proiectul!

normal ca nu se stinge , doar il ai pus pe + permanent de la baterie

ady0scorpion 18-11-09 13:11

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 2817768)
normal ca nu se stinge , doar il ai pus pe + permanent de la baterie

ms frumos de sfat!

jakal 18-11-09 13:16

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2817614)
Salut,
Am incercat 4 harti..Ultima am incercat`o pe un calculator de 520 si a fost cea mai reusita.
La AutoLux am facut`o.

https://www.youtube.com/watch?v=XeXCY0GV0vU

Aici nu m`am prezentat 100% pregatit.Asfalt nasol,aderenta naspa..Cine a fost acolo stie la ce ma refer.
Mai sunt unele filmulete care nu pot fi postate.

Uitasem sa`ti zic pretu`..250 eur.

bravo boss....plecare super....vad ca te-ai pus tare pe modificari...

multa bafta......

ice_wysss 18-11-09 15:24

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2818065)
bravo boss....plecare super....vad ca te-ai pus tare pe modificari...

multa bafta......

Pai,am de recuperat...prea se duce lumea in fata si sunt greu de prins dupa aceea...Daca nu aduci la un anumit interval de timp cate ceva la masina,este greu dupa aceea sa`si mai aduca lumea aminte de tine...Felicitari pt evacuarea Remus..Saptamana viitoare aparem pe la tine..Am vorbit azi noapte cu Boby

ice_wysss 18-11-09 18:03

3 Attachment(s)
bara pusa de proba..

Aaronnel^ 18-11-09 18:11

Frumos

Sa scapi de pleoape si sa iei in calcul varianta proiectoarelor galbene si semnalizarile clare smoked. Va fi din alt film masina.

Bandourile le vopesesti?

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning