Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   Fetele prezente la 4TUNING DAY (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/15278-fetele-prezente-4tuning-day.html)

Mustang 03-04-06 21:18

Re: Fetele prezente la 4TUNING DAY

Quote:

Originally Posted by vaf20
pustiulica cand o sa mai cresti o sa-ti dai seama ca nu tot ce zboara se mananca, a fost parerea mea despre aceste fete frumoase care au fost prezente acolo =)) .nu-ti convine ce-am scris dai mai departe ;).

bai mosule ... daca tot zici ca sunt urate sau minore ... pai atunci tatica...sponsorizeaza-ne tu cu fete mai frumoase ;)

SEBASTIAN 03-04-06 22:46

Quote:

Originally Posted by vaf20
yo cred ca sunt unul din putinii care au facut poze la GHEPARD RACING , si fetele voastre au fost printre cele 5 care mi-au placut mie cel mai mult .ca am observat ca , care mai de care au adus toate minorele gasite pe drum pana la prisma si toate manechinele pensionate , poate data viitoare gasitzi si voi niste fete mai frumoasa ( bune ). poate fetele de la standul GHEPARD nu v-au placut ca erau prea imbracate.

Va multumim pentru atentia acordata!
Intradevar noi am considerat ca este un salon cu preponderenta auto si feminitatea nu vine decar sa contureze puternica trasatura masculina a automobilului.
Nu am dorit sa fetele din standul nostru sa depaseasca anumite limite ale decentei si va spun ca daca cineva ar fi incercat un dialog cu ele ar fi vazut ca sunt foarte atragatoare si altfel.
Din pacate lumea e timida si judeca dupa aparente.
Am ales doua fete, prietene care nu sunt straine de ce inseamna automobilul.
Amandoua au lucrat si la saloane internationale cum ar fi de exemplu Paris Tuning Show si Essen motor Show ...plus multe altele din domeniu, una dintre fete fiind chiar posesoarea unui S3.
LE MULTUMESC PENTRU PRESTATIE!

Psycho 03-04-06 23:08

despre fete numai de bine .. wow .. am vazut nishte piese ... :D mmmm

pepy 03-04-06 23:51

5 Attachment(s)
asta am promis
daca va place mai am!!
:D

Bogdan_mb 03-04-06 23:54

Quote:

Originally Posted by pepy
asta am promis
daca va place mai am!!
:D

in sfarsit poze cu speedsterul , dar cu interiorul iara nu am avut noroc ... darn :D

shady_style 04-04-06 03:10

:!: Pentru mine ea a fost cea mai frumoasa si mai simpatica dintre toate frumusetile de acolo........:-P
;) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1144100958

bano 04-04-06 12:45

asta am promis
daca va place mai am!!

hai mai pune ca mai sant si mai tari am vazut acolo hot.pe opelu ala

vaf20 04-04-06 14:18

inca odata va spun ca nu am vrut sa supar pe nimeni ( club sau persoana in parte ) a fost si este parerea mea despre unele fete care au fost prezente la acest show, daca am suparat pe cineva ( care e in masura sa vb despre fete/femei ) imi cer scuze . Show-ul a fost unul reusit masini mai multe ca niciodata si mult mai frumoase . Mult succes in continuare

Bogdan_mb 04-04-06 19:38

1 Attachment(s)
cum domnisoara mai aveti poze?

WoW 04-04-06 19:41

sunt destule pe primele pagini

NC 04-04-06 21:17

atat ce era pe speedster...dar parca tot cei de la GhepardRacing au fost mai intelepti. Bine noi din Insane Bucuresti nu am adus deloc ca sincer lumea venea sa vada tipe sau masinile?! :)

cannavaro 04-04-06 21:36

13 Attachment(s)
Facute de mine .. Am talent :D :D :D :D

mihai134 04-04-06 21:42

Quote:

Originally Posted by cannavaro
acute de mine .. Am talent

noahhh.....au prea mult blur in ele :D

cannavaro 04-04-06 21:47

Camera foto e de vina =))

WoW 04-04-06 21:54

Sau iti tremura putin mana :D

All times are GMT +2. The time now is 18:28.

- Copyright 2026 4Tuning