![]() |
Re: Fetele prezente la 4TUNING DAY
Quote:
|
Quote:
Intradevar noi am considerat ca este un salon cu preponderenta auto si feminitatea nu vine decar sa contureze puternica trasatura masculina a automobilului. Nu am dorit sa fetele din standul nostru sa depaseasca anumite limite ale decentei si va spun ca daca cineva ar fi incercat un dialog cu ele ar fi vazut ca sunt foarte atragatoare si altfel. Din pacate lumea e timida si judeca dupa aparente. Am ales doua fete, prietene care nu sunt straine de ce inseamna automobilul. Amandoua au lucrat si la saloane internationale cum ar fi de exemplu Paris Tuning Show si Essen motor Show ...plus multe altele din domeniu, una dintre fete fiind chiar posesoarea unui S3. LE MULTUMESC PENTRU PRESTATIE! |
despre fete numai de bine .. wow .. am vazut nishte piese ... :D mmmm
|
5 Attachment(s)
asta am promis
daca va place mai am!! :D |
Quote:
|
:!: Pentru mine ea a fost cea mai frumoasa si mai simpatica dintre toate frumusetile de acolo........:-P
;) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1144100958 |
asta am promis
daca va place mai am!! hai mai pune ca mai sant si mai tari am vazut acolo hot.pe opelu ala |
inca odata va spun ca nu am vrut sa supar pe nimeni ( club sau persoana in parte ) a fost si este parerea mea despre unele fete care au fost prezente la acest show, daca am suparat pe cineva ( care e in masura sa vb despre fete/femei ) imi cer scuze . Show-ul a fost unul reusit masini mai multe ca niciodata si mult mai frumoase . Mult succes in continuare
|
1 Attachment(s)
cum domnisoara mai aveti poze?
|
sunt destule pe primele pagini
|
atat ce era pe speedster...dar parca tot cei de la GhepardRacing au fost mai intelepti. Bine noi din Insane Bucuresti nu am adus deloc ca sincer lumea venea sa vada tipe sau masinile?! :)
|
13 Attachment(s)
Facute de mine .. Am talent :D :D :D :D
|
Quote:
|
Camera foto e de vina =))
|