Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - {ursuletz} (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/151730-e30-ursuletz.html)

albatros 07-11-09 17:35

Re: E30 - {ursuletz}

Quote:

Originally Posted by hohlotto (Post 2787625)
frumos ursul.cat despre motor eu zic ca nu conteaza pe ce merge motorina sau benzina.tot ce conteaza e ca inca un inpatimit al bmw-ului e30 isi vede visul inplinit,adica masina la care viseaza poate de cand se stie.conteaza ca inca un urs a revenit pe sosele in stare f buna.

Multumesc asta zic si eu cu motru ......si da visez de mult la e30......dar acuma il am in curte ..si is mandru ....:lol::woowoo:

silviu_dodo 12-11-09 05:46

Quote:

Originally Posted by albatros (Post 2788033)
Multumesc asta zic si eu cu motru ......si da visez de mult la e30......dar acuma il am in curte ..si is mandru ....:lol::woowoo:

e o masina frumoasa de care te indragostesti repede si o uiti greu sau nici odata! imi pare rau ca nu am ajuns la tine la garaj dar cu siguranta dupa ce termin cu tratamentul in spital nu te mai iert cu vizita!:D:lol:;)

albatros 12-11-09 06:34

Quote:

Originally Posted by silviu_dodo (Post 2800457)
e o masina frumoasa de care te indragostesti repede si o uiti greu sau nici odata! imi pare rau ca nu am ajuns la tine la garaj dar cu siguranta dupa ce termin cu tratamentul in spital nu te mai iert cu vizita!:D:lol:;)

hai , hai te astept ;).....da acuma masina sta in garaj ca nu am numere ca pana imi vin ale de brasov dureaza o saptamana ca am vrut prefertiale ,plus ca are data jos pompa de injectia ca primeste set nou de garnituri ;)....

silviu_dodo 12-11-09 06:36

Quote:

Originally Posted by albatros (Post 2800479)
hai , hai te astept ;).....da acuma masina sta in garaj ca nu am numere ca pana imi vin ale de brasov dureaza o saptamana ca am vrut prefertiale ,plus ca are data jos pompa de injectia ca primeste set nou de garnituri ;)....

bravo frate! ce nr o sa ai pe ea ca sa stiu pe cine fugaresc si eu prin oras:lol::lol:???

albatros 12-11-09 12:07

Quote:

Originally Posted by silviu_dodo (Post 2800481)
bravo frate! ce nr o sa ai pe ea ca sa stiu pe cine fugaresc si eu prin oras:lol::lol:???

sincer iam dat o lista intreaga la un prieten da va fi intre bv-91-rar sau bv-91-vrr. unu din ista ca am vrut bv-91-MAI da nu mai e :(.....acuma sa vad unu din alea 2 :d....osa ma vezi sigur am pe luneta pe spate semnu de la 4tuning....sare in ochi .. :D:D..si pe fatza am e litere chinezesti. da acuma o saptaman va sta in garaj :(......sau pana imi vin numerele

silviu_dodo 14-11-09 17:08

Quote:

Originally Posted by albatros (Post 2801124)
sincer iam dat o lista intreaga la un prieten da va fi intre bv-91-rar sau bv-91-vrr. unu din ista ca am vrut bv-91-MAI da nu mai e :(.....acuma sa vad unu din alea 2 :d....osa ma vezi sigur am pe luneta pe spate semnu de la 4tuning....sare in ochi .. :D:D..si pe fatza am e litere chinezesti. da acuma o saptaman va sta in garaj :(......sau pana imi vin numerele

lasa ca iti vin si numerele si dupa aia trec pe la tine si iesim mai multi un suc. sa termin si eu tratamentul sapt viitoare si ne facem un pic de cap.:lol:

BV_88_SIK 07-12-09 01:15

ce mi-as pune eu: BV 30 URS .:D:D felicitari pt rezultatul final,arata bn masina dar..
1: da i jos stickerele alea japan de pe capota si ...candeste te la niste jante,poate faci schimb cu careva,in rest,tot respectul.
off: sunt si eu din brasov,sunt inebunit dupa e30,poate mai dai si pe mn o tura,sau ne vedem sa mai stam de vb,id meu de mess e [email protected],numa bine!!

ady_viteza 07-12-09 11:52

Ursul e urs si cu benzina si cu motorina...gusturile nu se discuta.Daca ar fi cum zic unii, inseamna ca numai e30 cu motoare de peste 2.5 sunt ursi "adevarati":D
Masina arata bine si se vede ca-i intretinuta corect.Bafta in continuare.

albatros 07-12-09 20:40

Quote:

Originally Posted by BV_88_SIK (Post 2868209)
ce mi-as pune eu: BV 30 URS .:D:D felicitari pt rezultatul final,arata bn masina dar..
1: da i jos stickerele alea japan de pe capota si ...candeste te la niste jante,poate faci schimb cu careva,in rest,tot respectul.
off: sunt si eu din brasov,sunt inebunit dupa e30,poate mai dai si pe mn o tura,sau ne vedem sa mai stam de vb,id meu de mess e [email protected],numa bine!!

da cum sa nu ne intalnim vb ... ;)......ee bine sa vad atatzia faini e30.....nu stiam cas atatzi in bv ..super ....

albatros 07-12-09 20:42

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 2868889)
Ursul e urs si cu benzina si cu motorina...gusturile nu se discuta.Daca ar fi cum zic unii, inseamna ca numai e30 cu motoare de peste 2.5 sunt ursi "adevarati":D
Masina arata bine si se vede ca-i intretinuta corect.Bafta in continuare.

da poi sti mia mai zis ca ursu nu e urs daca nu-i benzinar ....dar eu cred si zic pasiunea conteaza.....!!!

SiloS@1300 07-12-09 23:02

Incearca sa faci rost de niste jante adecvate pentru o masina a anilor '80.

albatros 07-12-09 23:03

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 2871087)
Incearca sa faci rost de niste jante adecvate pentru o masina a anilor '80.

dami o idee! dca ai ....

jakal 07-12-09 23:15

Quote:

Originally Posted by albatros (Post 2871090)
dami o idee! dca ai ....

BBS originale de E30...mi se par ca dau cel mai bine....

am fost de cateva ori prin DE si acolo se poarta mult modelul asta...

albatros 07-12-09 23:18

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2871122)
BBS originale de E30...mi se par ca dau cel mai bine....

am fost de cateva ori prin DE si acolo se poarta mult modelul asta...

da jakal ..da vreau ceva pe 15* nu vreau pe 14 * :rolleyes2

jakal 07-12-09 23:21

1 Attachment(s)
pe 15 boss....gasesti o gramada pe aici....si ieftine....culmea,afara nu te apropi de ele sub 200 euro.....

eu am pe diesel.....

All times are GMT +2. The time now is 17:35.

- Copyright 2026 4Tuning