![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
Quote:
|
Quote:
e o masina frumoasa de care te indragostesti repede si o uiti greu sau nici odata! imi pare rau ca nu am ajuns la tine la garaj dar cu siguranta dupa ce termin cu tratamentul in spital nu te mai iert cu vizita!:D:lol:;) |
Quote:
|
Quote:
bravo frate! ce nr o sa ai pe ea ca sa stiu pe cine fugaresc si eu prin oras:lol::lol:??? |
Quote:
|
Quote:
lasa ca iti vin si numerele si dupa aia trec pe la tine si iesim mai multi un suc. sa termin si eu tratamentul sapt viitoare si ne facem un pic de cap.:lol: |
ce mi-as pune eu: BV 30 URS .:D:D felicitari pt rezultatul final,arata bn masina dar..
1: da i jos stickerele alea japan de pe capota si ...candeste te la niste jante,poate faci schimb cu careva,in rest,tot respectul. off: sunt si eu din brasov,sunt inebunit dupa e30,poate mai dai si pe mn o tura,sau ne vedem sa mai stam de vb,id meu de mess e [email protected],numa bine!! |
Ursul e urs si cu benzina si cu motorina...gusturile nu se discuta.Daca ar fi cum zic unii, inseamna ca numai e30 cu motoare de peste 2.5 sunt ursi "adevarati":D
Masina arata bine si se vede ca-i intretinuta corect.Bafta in continuare. |
Quote:
|
Quote:
|
Incearca sa faci rost de niste jante adecvate pentru o masina a anilor '80.
|
Quote:
|
Quote:
am fost de cateva ori prin DE si acolo se poarta mult modelul asta... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
pe 15 boss....gasesti o gramada pe aici....si ieftine....culmea,afara nu te apropi de ele sub 200 euro.....
eu am pe diesel..... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning