![]() |
Re: Audi A4 (b5) OOOO
WOW .. si inca o data WOW !!! super tare frate !! mortal arata cu jantele alea !!:shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o
da pune poze nemodificate :D:D |
stii ce as mai zice sa faci :D sa iti pui folie 3M carbon pe oglinzi :D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
vladigrec - chiar ma gandeam si eu la folie de carbon pe oglinzi:D cred ca ar arata bine:P pun si niste poze nemodificate dar ii cam acelasi lucru... le-am modificat pt ca erau mai intunecate... apropo stii tu pe cineva care vinde folie 3M de carbon?
BULLETTT - voi face un topic special numit "cand concureaza Stanley contra lui BULLETTT" si acolo voi specifica data, ora, locatia si eventual starea meteo, umiditatea si vantul! Te asigur ca voi posta cu vreo 2 saptamani inainte de evenimet ca sa poti pregati masina (braduleti, silicon, presuri sport etc) :))):))))) pozele nemodificate: |
:lol::lol::lol::lol::lol:
lasa-ti mai copilu in pace...ce aveti cu el???:lol::lol::lol::lol: |
era pe 4T cineva care vindea da nu mai stiu cine .. dar mai bn mergi la un servici in arad care pun folii si ma gandesc ca au ei .. :) , dar si pe marginea grilei zic eu ca ar arata bine :-P
|
Cucotzu' - nu avem nimic cu el... sau?:))))):)))))
vladigrec - marginea grilei asteia care o am nu o pot infolia deoarece e subtire si e tip fagure si chiar nu ai cum... azi am vb cu un baiat de la timisoara care si-o cumparat si astept sa imi spuna el de unde si cu cat sa stiu sa imi comand si eu:P |
De ce vrei sa vinzi jantele ?!
|
unde zice ca vrea sa le vanda ?!
|
|
aaa.. mii de scuze :D
|
nu am nici un motiv anume! pur si simplu le-am pus la vanzare!:D
|
le schimbi o data pe luna ? :-)
|
sa stii ca de cand am masina am schimbat foarte multe jante:oops:
astept o pereche sa ma indragostesc atat de tare incat sa nu le mai dau vreodata! Si astea imi plac foarte mult dar nah... le-am pus la vanzare poate gasesc ceva si mai si..:lol::lol: |
O masina facuta cu bun gust,simplu si de efect. Felicitari !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning