Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - VENOX (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/151208-machete-lucru-venox.html)

VENOX 10-01-10 21:09

Re: Machete in lucru - VENOX

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by inchains0 (Post 2963477)
interesant!!! Imi place capota si cum arata botul fara grila aceea. Spor la modificat, asteptam rezultatul!!!!

Multumesc!

Aseara am mai progresat putin cu capota. Carbon + plasa pe prizele de aer!

bmwh548 11-01-10 13:54

Textura e cam...ciudata. Daca tot revopsesti complet macheta poti aplica o alta metoda. Dai culoarea gri...lasi sa se usuce, apoi tii o bucata de plasa peste capota si dai si culoarea neagra. Poti experimenta inainte pe alte suprafete ca sa iti dai seama care e distanta optima, daca plasa e suficient de deasa/rara.

VENOX 11-01-10 13:55

Merci pentru sfat, nu e o idee rea, am sa o incerc sa vedem ce iese.

bmwh548 11-01-10 13:59

Eu m-am inspirat de aici. Gasesti acolo si poze cu rezultate, precum si alte tutoriale utile.

zN3u 11-01-10 15:31

Intradevar din pacate mie nu imi place de loc textura la capota nu are nici un Dumnezeu :| nici nu spui ca e carbon sau e colant cu "flocirele"
Ia incearca alceva :D :P buna ideea lui 548

VENOX 11-01-10 16:01

Hai ca vedem, sper sa imi reuseasca, daca nu, e posibil sa o fac doar negru mat.

VENOX 11-01-10 17:05

1 Attachment(s)
Intre timp m-am gandit si la textura asta putin. Cred ca aveti o impresie usor gresita din cauza marimii fotografiei, unde capota e marita excesiv. De aceea am redimensionat fotografia putin sa semene mai mult cu ce se intampla in realitate, sa imi spuneti cam ce parere aveti acum.

zN3u 11-01-10 19:02

Tot asa :D jos cu ea, incearca mai bine metoda zisa de 548 si dupa daca nu fa-o mata

Si daca ramane asa mica fara sa o deschizi e prea tipator griu ala si e parma prea mare textura acelor "chesti".

Daca tie iti place mane las-o asa :P nu te uita la comentarile noastre.In primu rand trebuie sa iti placa tie si dupa la alti ca nu o scoti la show :>

VENOX 11-01-10 19:19

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2967313)
Tot asa :D jos cu ea, incearca mai bine metoda zisa de 548 si dupa daca nu fa-o mata

Si daca ramane asa mica fara sa o deschizi e prea tipator griu ala si e parma prea mare textura acelor "chesti".

Daca tie iti place mane las-o asa :P nu te uita la comentarile noastre.In primu rand trebuie sa iti placa tie si dupa la alti ca nu o scoti la show :>

Adevarul e ca pe munca mea, parerea mea primeaza :lol: , dar suntem o comunitate si parerile constructive sunt binevenite intotdeauna, mai ales daca duc la un produs mai bun. Voi face zilele astea niste teste pe o bucata de tabla sa vad cum iese in primul rand si pe urma ma hotarasc.

vn-08-nen 16-01-10 14:39

Textura nu e buna . In rest imi place cum a iesit :) succes

edyopel 23-01-10 13:28

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 2967379)
Adevarul e ca pe munca mea, parerea mea primeaza :lol: , dar suntem o comunitate si parerile constructive sunt binevenite intotdeauna, mai ales daca duc la un produs mai bun. Voi face zilele astea niste teste pe o bucata de tabla sa vad cum iese in primul rand si pe urma ma hotarasc.

mai bine ai face capota plafonul si portbagajul negru lucios si restul alb perlat

VENOX 23-01-10 14:15

vedem pe parcurs, ce idei imi vin, deocamdata din pacate nu prea am timp de tunarit pe machete... sper sa ma reapuc cat de curand

edyopel 23-01-10 14:18

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3006400)
vedem pe parcurs, ce idei imi vin, deocamdata din pacate nu prea am timp de tunarit pe machete... sper sa ma reapuc cat de curand

sper si eu :):)

All times are GMT +2. The time now is 11:01.

- Copyright 2026 4Tuning