Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe - Low is a lifestyle - (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/150471-e36-coupe-low-is-lifestyle.html)

Caius TM 17-11-09 11:01

Re: E36 - 2.0i coupe BLACK

mi-am facut un VT .. si sincer o intuneca prea mult cu gri/negru..
oricum masina e toata neagra, folie.. trebuie sa fie un contrast cumva..
multumesc pt. parerii.. raman pt. inceput pe varianta a2a.. iar daca ma satur cumva.. pot incerca dupaia mijlocul gri/negru..

referitor la vopsitu ala cu verde sau alta culoare... never.. :???:

kox_24 17-11-09 17:35

prietene ai ales varianta cea mai buna.o sa arate bine pe masina neagra.si eu am facut la fel.dar pana la urma fale si verde :lol::lol::lol:numa sa le vedem cum dau pe masina.poze

Marian_nebunu 17-11-09 17:49

1 Attachment(s)
eu spun varianta unu,dar mai pun si varianta asta:D
avand in vedere ca ai masina neagra:D am sa atasez o idee:)

RoByNeT 18-11-09 06:56

marine inchide prea mult masina ... e frumos adevarat dar ... caiusu nu e genu :))

Caius TM 18-11-09 09:22

kox_24 ... o sa-ti fac o vizita zilele astea.. presimt ca am nevoie de ajutorul tau :D

mareane... da, dupa asa poza m-am luat .. si nu-mi place. vreau cat mai mult chrooom.. o sa-mi cumpar si chromline.. si manere din chrom.. nariile chrom.. bling-bling booossss....

inca o chestie.. care-mi poarta pica.. ii doresc din suflet sa faca un drum de Timisoara-Oradea.. si sa dea Dumnezeu sa prinda si ploaie..
eu cel putin am vrut sa trag pe dreapta si s-o iau la pas... asa drum? am luat o groapa de a sarit fatza de la mp3... top speed 60km/h..

Naky 18-11-09 09:33

tot respectul pentru munca depusa de Caius cu UPS'u , dar cu siguranta si masina asta v-a ajunge o masina cu caracter. tot ce face , e bine gandit si cu bun gust.e bine ca mai este oameni care fac asa ceva...din hobby , pt bani , pt popularitate,chicks ... sincer nu e treaba mea (nici a altora) dar prefer sa vad o masina care a trecut prin mainiile lu' caius , decat toate tziganiile de pe strada modificate aiurea numa ca sa nu ramana stock ... vb lu' caius "oglinda oglinjoara..."

Is foarte nerabdator sa vad primele modificari facute :) sa ai grija de ea dude si vezi cum faci poate cand e gata il cumpar si pe asta :D glumeam ;) spor la treaba ...

kox_24 18-11-09 09:46

aia da CROM LINE :!::!:si niste bandouri da crom,sa ati pui si la buza de la aripi niste chesti din alea cum au dacile si nici nu stiu cum sa le spun.:D:Ddaca ati mai pui si 2 dinti de crom tot respectu 8)8)

prietene ai inebunit:?::!::!:

Marian_nebunu 18-11-09 12:55

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 2817497)
kox_24 ... o sa-ti fac o vizita zilele astea.. presimt ca am nevoie de ajutorul tau :D

mareane... da, dupa asa poza m-am luat .. si nu-mi place. vreau cat mai mult chrooom.. o sa-mi cumpar si chromline.. si manere din chrom.. nariile chrom.. bling-bling booossss....

inca o chestie.. care-mi poarta pica.. ii doresc din suflet sa faca un drum de Timisoara-Oradea.. si sa dea Dumnezeu sa prinda si ploaie..
eu cel putin am vrut sa trag pe dreapta si s-o iau la pas... asa drum? am luat o groapa de a sarit fatza de la mp3... top speed 60km/h..

daca tu spui ca acel 5 este urat:) nu ti-am propus croame,sau sa fii ironic:) boss

vad ca inca nu depasesti un capitol, cel al suferintei :) nu am sa mai postez la tn p topic,ejti prea plin d tn !

Skillzu 18-11-09 13:06

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2818004)
daca tu spui ca acel 5 este urat:) nu ti-am propus croame,sau sa fii ironic:) boss

vad ca inca nu depasesti un capitol, cel al suferintei :) nu am sa mai postez la tn p topic,ejti prea plin d tn !

Nici tu nu stii de caterinca :lol:

Caius nu zicea ca e urat 5-u ala, ca altfel ii zic sa i se sparga hartge-urile :lol:
Doar ca nu e "look"-ul dupa care merge.Masina e oricum "blacked out", macar jantele sa ramana in evidenta.

Caius TM 18-11-09 13:48

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2818004)

"mareane... da, dupa asa poza m-am luat .. si nu-mi place." iti spune ceva? din moment ce si eu am luat punct de reper asa masina?

eu cred ca tu nu esti sanatos.. si tu incepi sa-mi confirmi..
1. pur si simplu aberam.. nu avea nici o legatura cu tine. faza cu chrom.
2. daca citeai mai sus.. intelegeai de ce nu vreau jantele negre/vopsite
3. nu o mai arde aiurea.. daca nu te aplaud pt. orice inseamna ca-s plin de mine? revinoti..
4. mersi skz pt. completare ...

Gyo*TDS 19-11-09 00:45

salut! masina e pe un "drum" bun din cate se pare,iti urez bafta la modificari .Te-ai hotarat cu jantele?:D
PS:dak tot mergi pe chrome line,sa pui si ramele de la geamuri :))

kickass 20-11-09 01:43

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 2817497)

am facut eu drumul asta acum 1luna.... si m'am intors prin ungaria :D
p.s. nu eram cu s2000'ul ca nu aveam nici o sansa sa ajung cu el pana in oradea :-P

Caius TM 20-11-09 19:50

nam fost atat de inspirat... :D

o sa revin cu poze .. cu jantele sus... si cu miciile modificarii...

D.Allecs 20-11-09 19:55

Hai mai repede ca nu mai avem rabdare :D:D:D

Caius TM 22-11-09 01:19

am adus acasa lippu' de la bara M .. si pleoapele mattig .. care nu sunt asa de sigur ca le voi monta.. sa vad cum arata..
dar imi trebuie inainte 2 sticle de far pt. ca sunt sparte.. + ca vreau sa fac faruriile intr-un mare still.. sper sa iasa cum vreau eu..

All times are GMT +2. The time now is 05:44.

- Copyright 2026 4Tuning