Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi! (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/15043-vreau-modific-rm-putin-tunez-exterior-astept-idei-sfaturi.html)

bodyspeed 26-08-06 19:04

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!

Quote:

Originally Posted by edy77_driver (Post 514047)
cand ajung la craiova o sa schimb bara pe fata,probabil o sa ai fac si motoru daca e nevoie si am de schimbat ceva la suspensie fata.cand revin acasa in cta e programata in sfirsit la vopsit si apoi dumnezeu sa ai dea sanatate si km multi pe sosea ...nu pe linga sosea sau in atelier.

ai ajuns in craiova,... super spoiler ai pus ;) fata de cel vechi e mult mai marfa.. baga noi poze..;)
bafta in continuare..

edy77_driver 28-08-06 08:58

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!

5 Attachment(s)
fratilor am ajuns acasa...am facut cu olteanca asa cum e ea 1400 de km in total fara probleme mari.acum sa pun pozele dupa revenirea de la craiova.

Laure2fast 28-08-06 09:01

felicitari pt noile achizitii..sa le stapanesti sanatos ;)

Robe 28-08-06 13:07

Eddy Spune`mi shi mie te rog cat te`a costat pragurile shi spoilerul de fatza shi de spate...:-) ca vreau sa ma apuc shi eu sa tunez un oltcit pt. mine la 18 ani:P

valib 28-08-06 15:04

totul e fain si ok...
doar aripile alea umflate ma deranjeaza la ochi...
zici ca vre-un tigru a vrut sa sfasie masina....si a ramas cu urme...

edy77_driver 28-08-06 16:47

robe...... daca citesti cu atentie ai sa afli tot..*****ie in acest topic tot....bara de fata si pragurile le-am luat acum
bara noua costa undeva la 3 mil iar pragurile 1,7mil...pe spate am bara de fiat uno iar eleronul e facut cu citiva ani in urma...nu stiu daca se mai face asa ceva.daca vrei iti pot da numarul de tel de la firma care le face barile si suni si intrebi.

valib....aripile asta e....asa a stiut meseriasu sa le faca...:(((
o sa vad ce fac cu ele cind o vopsesc...ori le indrept si le umflu iar ori le decupez pe rotund.

Robe 29-08-06 10:06

edy77 t rog da-mi si mie un nr de telefon sa ii contactez pt. spoilerul de fatza sa mi-l trimita...... id-ul meu de mess robertobucsa.... shi am niste praguri de opel kadet care se potrivesc pe el la fix.....id-ul meu [email protected] dak vrei sa vb mai multe....

Ja_Rule 29-08-06 10:44

felicitari edy.. frumos spoileru` de fata ... sa vezi ce misto o sa fie cand o vopsesti :) toata o culoare .. superb :) sa vi cu poze!! bafta

Adryx 29-08-06 14:56

Quote:

Originally Posted by edy77_driver (Post 535206)
...ori le decupez pe rotund.

Să nu faci treaba asta!!! Strici tot aspectul maşinii...mai bine le laşi aşa, decāt să le decupezi.

Robe 29-08-06 20:14

Nu avetzi din greseala Bordu de oltcit scanat adik ceasurile .. ca vreau sa`mi fac la calc shi dupa aceea sa il bag in folie.. sa`l lipesc..

mad_mike 29-08-06 20:37

Robe:baga un ochi aciulea ca sa iti faci o idee.....;)
https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/18146-ceasuri-bord-albe.html

Robe 30-08-06 00:32

10x cu ce deschid Cdr`urile?:)

edy77_driver 30-08-06 05:50

cdr-urile se deschid cu corel draw.0788188866 este numarul de la fibrocom craiova pentru bara fata.bafta.
fratilor cu vopsitu o sa mai astept.....vreau ceva unic aici in cta macar daca nu in tara la culoare si meseriasul e plecat pna in 28 septembrie.cind vine e numai bine...iau si eu banii pana atunci si o baga la finala....VOPSIREA.
pana atunci mai am putin de lucru la tinichigerie.

Robe 31-08-06 23:51

ms mult..pt. nr de tel shi pt. bord

Robe 01-09-06 15:01

edy nu e bun numarul spune ca nu exista 0788188866 :(( am incercat sa sun
shi nu e bun ..... vreau sa comand si sa`mi trimita mai multe modele daca au...... ms..

All times are GMT +2. The time now is 17:24.

- Copyright 2026 4Tuning