![]() |
Re: polo 9N black on white
baieti...multumesc frumos de raspunsuri...dar..mie rusine de levi's ca o sa zica ca-i fac praf topicul :D
haideti sa discutam aici...daca doriti si nu va suparati https://forum.4tuning.ro/27-discutii-...ml#post2912139 |
csongi tre sa te contrazic:sad:.a mea e 9N,
victor ai 2 varianta: daca e bord de polo atunci e de 6n2 model 2001- daca nu, atunci e de lupo. cum a zis si sandor |
Levi barat....vorbeam de a mea.....cand am zis 6N...dar...poate este 6N2
|
ala e bord de Polo 6n2 100%
|
Nice :)
|
Quote:
|
aleks, iti garantez eu 100% ca pozele astea sunt reale si din prezent,asa arata masina acuma, deoarece nu numai ca o dat stickerele jos si alea alea, ci o facut "mari" schimbari la masina,(se vede in poza la ce ma refer) si cred ca de aceea ti se pare dubios!;) eu nu pot sa zic mai multe, dar cunosc persoana respectiva si si masina lui si stiu ce vrea sa faca in viitorul apropiat!;) am mai scris si intr-un post anterior, ca o sa urmeze mari schimbari...;) dar pana nu vor fi, nici eu si nici levi no sa dezvaluie nimic!!!:) dar numa levi poate sa confirme ce am zis...
|
Am înţeles.
Vă urez succes şi sper ca noul proiect să arate mult mai legat şi mai elegant. |
Quote:
|
NU....masina chiar asa arata....sunt din Targu Mures,Levi mi-e prieten...si POZELE IS CAT SE POATE DE REALE....a demontat tot de pe masina.....pai daca nu era bun cum era....le-a facut pe placul tuturor....
|
Eu tot nu cred,dar in fine. Se pare ca Levi's a inteles total gresit mesajul nostru,am incercat sa-l ajutam sa faca o masina frumoasa,dar el a inteles totul aiurea.
|
N-am de ce sa mint :) crede-ma.....pozele sunt actuale....
|
vladM, poti sa crezi ce vrei tu, ca oricum eu, csongor, si levi stim ce stim!;) si sa iti zic un lucru, care tie ti se pare absurd: eu din hd si levi din ms ?! :)) ok, deci sa iti explic, ca nu mie lene, dar sa iti demonstrez ca nu pt un filtru ma dau mare prieten cu levi, ci pt un singur fapt: levi este din balauseri, jud.MS ! corect? corect!!! iar eu sunt din vulcan. jud.HD! corect? corect!!! si parintii mei, sunt nascuti la tg.mures, si mai exact de origine din sangeorgiu de padure jud. MS!!! daca nu ai auzit de orasele /comunele astea, atunci uitate pe harta, si convinge-te singur!;) si daca tot nu ai ce face, decat se te pui bine cu aleks, poti sal lingusesti in continuare, cat vrei! dar accepta realitatea si fii corect si tii asa de greu sa accepti ca masina lui levi chiar arata asa? aleks de ce o inteles asa de repede ca masina chiar se afla in acest stadiu? pt ca nu se baga atat de adanc in lucruri, nu face afirmatii inutile, ci accepta acest lucru si gata! ah, si inca un lucru, uitate pe la inceputul topicului, ca eu i-am scris pe ungureste, deci inca un lucru la care nu te-ai gandit: ah, daca asta o scris ungureste, atunci inseamna ca cv cv tot este, ca oricine nu vb ungureste in valea jiului!!!hai sa fim seriosi!;) deci: daca vrei crezi, daca nu...NU, SI FII TU SANATOS!!!;))
|
ce atata caz pt niste poze? daca masina arata asa acuma bravo lui ca ne-a ascultat sfaturile...daca nu e asa si ne-a mintit e vb de caracterul omului oricum La multi ani !
|
Quote:
Ok deci ma lingusesc pe langa aleks,daca accept ce spune el imi da cate 1500 de euro pe zi ;) Dar am continuat pentru simplu fapt ca nu am crezut lucru asta si inca nu-l cred pentru ca am motivele mele. Daca eu nu am dreptate si vorbesc aiurea,imi cer scuze si imi recunosc vina si ii urez felicitari lui levi si imi pare rau ca nu a inteles mesajul nostru cum trebuie. Trebuia sa fie undeva pe la mijloc dar el a dat totul jos. Speram ca in continuare o va face mai frumoasa. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning