![]() |
Re: Desenele mele: sergini0
Elipsele se incadreaza in patrate, unde sunt la tine?
Cam uniforme desenele tale:rolleyes2 |
tind sa il cred pe el :p nu stiu de ce..poate pt ca si eu fac la fel..nu am nici cea mai mica idee de puncte de fuga sau cum se construiese o elipsa
ca la tzara :lol: |
dns_dns, nu stiu ce-ai mai gasit:(:
"nu ai putut tine foaia drept si s'a deplasat putin", asta e chiar ceva ce-i zici doar unui om ....... care nu e-n stare sa tina o foaie in mana. Daca as fi copiat cred ca as fi facut-o macar putin mai "identica" cu originalul, ca sa iasa macar unghiurile dintre spite frumos si sa fie mai reusite. Nu plec de la linii ajutatoare mereu, dreptunghiurile trasate usor pentru elipse le folosesc doar in cazurile in care masina e pe toata coala, janta aceasta era destul de mare cat sa am unde sa sterg in caz ca gresesc, oricum am trasat usor si am intarit conturul dupa ce am ajuns la o forma finala. |
STOP! Gata, nu mai posteaza nimeni, deja am fost nevoit sa sterg aproape o pagina de off-topic si jigniri.
sergini0, posteaza te rog un post, un singur post cu diferite stadii a desenelor tale, sau un filmulet cum tia propus amicul tau. Atunci se va putea relua cursul normal al topicului. Nu esti obligat sa postezi repede. Ai o eternitate la dispozitia ta pentru ca sa ne pregatesti acest post, poti folosi tot timpul care il crezi necesar ;) Restul postarilor (a lui sergini0 si celoralti useri) se vor sterge sistematic si indiferent de continut. |
19 Attachment(s)
Revin si eu cu desenele promise dupa o pauza destul de lunga. Azi am luat vacanta deci de acum inainte voi desena putin mai des. In acest timp am desenat destul de putin pentru ca am avut niste teze dar va arat totusi.
Un Mercedes CLC, initial am incercat sa desenez un C dar nu am avut loc pe foaie, m-am plictisit si l-am abandonat la jumatate. Este free hand si l-am facut din ochi.. fara masuratori exacte. Fotografia din care m-am inspirat: Attachment 1223631 Si desenele: Attachment 1223632Attachment 1223633 Attachment 1223634Attachment 1223635 Un BMW E30, e facut pe A3 si am scanat cate jumatate din desen si le-am imbinat, de aceea este o linie verticala in centrul imaginii. M-am inspirat dupa mai multe fotografii si dupa BMW M3 E30-ul lui blue macca, deci nu am o fotografie anume, oricum il voi mai retusa cand voi avea timp pentru ca nu prea-mi plac geamurile care au aceeasi intensitate a hasurii ca si masina. La acesta in schimb am folosit mult rigla si l-am facut cat de cat la scara dupa masuratori exacte. Attachment 1223648Attachment 1223649 Attachment 1223650Attachment 1223651 Am facut si un SL 65 AMG din spate, dar in aceasta perioada am avut probleme cu scanner-ul si am reusit sa scanez doar cand era aproape gata. Fotografia: Attachment 1223663 Desenele: Attachment 1223664Attachment 1223665 Acelasi SL 65 AMG din fata, trebuia sa-l fac putin mai turtit, arata mai mult a CLK :D. Am muncit mai mult decat la orice alt desen de-al meu la hasura. Fotografia: Attachment 1223692 Desenele: Attachment 1223693Attachment 1223694 Attachment 1223695Attachment 1223696 Cu asta am incheiat prezentarea noilor desene... astept pareri, acum incerc sa fac un Porsche 911. LE: Am uitat sa va spun ca m-am filmat putin cand hasuram SL-ul din spate, nu e surprins un moment foarte interesant dar... :-? Attachment 1223720 |
Bun, in cea ce ma priveste ai indeplinit conditile pentru a debloca topicul. De acuma userii pot posta aici, comentari si sfaturi despre desene (doar atat) ;)
|
10 Attachment(s)
BMW 3.5 CSL-ul pentru challenge , daca se mai tine challenge-ul cu acest desen, am vazut ca s-a modificat putin structura, inca n-am inteles care e challenge-ul actual.
Attachment 1234926Attachment 1234927 Attachment 1234928Attachment 1234929 Attachment 1234930Attachment 1234931 Pana aici a fost schita pe coala de xerox, dupa am copiat pe geam schita si am ajuns aproape de varianta finala, am refacut jantele. Attachment 1234932Attachment 1234933 Attachment 1234934 Nu este terminat, voi mai lucra la hasura, dupa cum vedeti geamurile si partea laterala nu e chiar finalizata:D. O varianta putin mai "curăţată", aproape de varianta finala. Attachment 1235045 |
ce i.ai facut mai, i.ai sters numerele? vopsit cu alb? :P
foarte tare au iesit scanarile lipite, aproape ca nu se observa. si de asemeni, un + pentru poze din timpul lucrului... ei bine, te asteptam cu CSL.ul la challenge :) [pana diseara la 23:59] |
Se mai tine, se mai tine! Astept varianta finala, sa vedem dupaia ce parere am ;)
|
Evoluzione, ultima fotografie va fi varianta finala, sunt plecat din tara, am desenul si instrumentele cu mine dar nu mai am un scanner la indemana, voi mai lucra azi la el si daca va fi o diferenta benefica, ii voi face o fotografie cu aparatul, oricum pana diseara la 23:59 voi uploada inca o varianta, promit. :)
|
OK. Vacanta placuta atunci :D
|
1 Attachment(s)
M-am pus pe treaba decat am postat si am retusat desenul, sunt multumit de primul meu fundal complet:D... Voi ce parere aveti?
P.S.: Uploadez imediat desenul, il descarc acum de pe aparat... Era mai bine daca o scanam dar asta e...:| Attachment 1236885 |
5 Attachment(s)
O janta de urs, facuta in vreo 3-4 ore (ma misc destul de greu), am impresia ca sunt jantele originale din perioada aceea, oricum le tin minte de cand eram mic si mi-au placut, fotografia am facut-o in Chisinau, unde se gasesc mai multe masini vechi decat aici, si majoritatea nu-si permit sa le modifice, de aceea tind sa cred ca-s jantele originale:D.
Attachment 1240838 Attachment 1240839Attachment 1240840 Attachment 1240841Attachment 1240842 |
nu mai da cu degetul peste hasura,ca iese urat..si nu faci reflexii daca lasi parti albe ..:|
|
Am incercat si eu...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning