![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
3 Attachment(s)
@ Calin_79: Da, intr-adevar Renault Megane Schlesser Dakar 2000(de fapt este masina care a castigat raliul Paris-Dakar in 2000, Renault retragandu-se dupa aceea din acest raliu legendar) este un model interesant si mai rar. Ma bucur foarte mult ca l-am gasit la Ervin.
@vlad_brasov: De ce l-ai aruncat?:cry: Azi, mi-am luat 2 machete HW din seria 2010 New Models (cam singurele ce se gasec deocamdata la noi, din cate stiu eu): 1/64 '67 Shelby GT500 1/64 Lamborghini Gallardo LP560-4 |
7 Attachment(s)
Pentru azi,
'67 Shelby GT500 Lamborghini Gallardo LP560-4 |
Pe Lambo il am si stiu cat e de frumos, pe Shelby trebuie sa il iau, am vrut sa il iau azi, dar am gasit ceva mai bun, poate trec maine si il iau si pe asta.
|
6 Attachment(s)
Quote:
Pentru azi, Porsche 911 GT3 1/61 Matchbox Ferrari California 1/64 HotWheels |
Si Super T-Hunts da :D . Foarte misto Porsche-ul, nu l-am vazut in Bucuresti inca.
|
11 Attachment(s)
New
1/64 Ferrari F430 Spyder Hotwheels 1/62 '07 Audi R8 1/59 '68 Toyota Land Cruiser FJ40 1/58 '70 Volkswagen T2 Bus (toate 3 Matchbox) Pentru azi, Ferrari F430 Spyder Audi R8 |
Imi plac foarte mult Porschele GT3 si Audi R8, mai ales Porsche arata foarte bine pentru o scara atat de mica. Si schema de culori il avantajaza. Bravo!
|
Ha ha, cineva s-a dat la MBX-uri :D Foarte tari!
|
13 Attachment(s)
New
Spun doar atat: Mustang 45 Years Anniversary HotWheels 3 Chevy Corvette ZR1 1:60 Matchbox Deocamdata mi-am cheltuit toti banii, asa ca pentru moment nu mai achizitionez nimic, pentru ca am prezenta, am cam ramas in urma cu prezentatul. Pentru azi: '10 Shelby GT500 HotWheels Malaysia (impreuna cu batranul din '67:D) Chevy Corvette ZR1 Matchbox (impreuna cu ZR1 de la HW) |
Hmmm, au inceput sa apara mai multe modele pe 2010, trebuie sa ies la cumparaturi :D . Foarte misto Shelby!
|
eu va urmaresc de mult si pe tine si pe venox si eu am o gramada de 1/64 si o sa le pun si eu dar sa termin cu scarile mai mari.....si astea 1/64 tot mai vin cate una asa...deci o sa am de prezentat...oricum frumoase astea mici bravo
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi, '68 Toyota Land Cruiser FJ40 1/58 '70 Volkswagen T2 Bus 1/59, ambele Matchbox |
Imi plac si mie astea Matchbox, dar mi-e frica sa ma apuc de ele, ca prevad investitii prea mari :D. Foarte faina Toyota!
|
10 Attachment(s)
Quote:
Pentru azi, ceva special: Mitsubishi Colt Gold Limited Edition 1/43 Sunstar:D Macheta este numarul 278 din 2004 de modele(are un certificat care atesta lucrul asta) si am gasit-o la reprezentanta Mitsubishi din Brasov... Impreuna cu: Mitsubishi Lancer Evo 9 1/43 tot Sunstar Machetele sunt extrem de detaliate pentru o scara asa mica(interior, etrieri si discuri de frana etc.) |
wow de unde ai luat evo????? vreau si euuuuu
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning