![]() |
Re: [EXT] R*U*S | Megane Coupe
scze ... nu stiu nici eu de ce te`am citat ... eram un pic ametit :lol: :lol: :lol:
|
poze noi vreau si eu..ceva din interior, mai multe unghiuri exterior, fete 8)
|
6 Attachment(s)
........... poftim
kidding.. o sa mai pun ... |
Acest megane a fost frumos mereu. Yo o stiu de cand era simpla iar acum este cu adevarat superba.:D :D :D
|
frumos... nimik de reprosat:-P
|
la constanta...p 14 august...era galbena...cu kit belea...la bucuresti...am zis k e alta masina:D...prea **** mashina...
hai sa mai cenzuram putin :D .. blowwind |
Quote:
ai dreptate, eu sunt fan declarat al ei ;) |
uni chiar sunt distrusi-pana acum 4 au votat kitch
|
nu-s distrusi... pur si simplu au alta imagine despre ideea de styling, nu trebuie sa-i condamni...
p.s.: eu am votat extraordinara...;) |
Quote:
E diferenta mare intre a avea alte idei ... a nu-ti placea neaparat cum si-a facut cineva masina ... dar de aici la a considera rus-u drept kitch e mare drum. Eu o consider ca cei ce au votat kitch ori au votat la misto ... ori sunt mari marlani ... asta e parerea mea ... Sau poate trebuie doar sa puna mana pe un dictionar si sa vada ce inseamna kitch ... |
invidia mishule, pun pariu... ;)
|
4 Attachment(s)
.... pur si simplu .... f tare
|
Masina are un kit exterior cursiv, care invaluie toata masina. Ce nu prea imi place, beculetele din faruri, cred ca ar fi mers mai mult flashuri, nu mai tin exact minte cum a fost la salon, dar nu cred ca avea flashuri. Cat despre vopsea cred ca ar merge ceva pe toata caroseria, oricum Bravo RUS-ule!!!!!
Cat despre cei care au votat kitsch, nu va mai bateti capul, toate masinile sunt kitsch pentru unii si nici macar nu argumenteaza. |
unicat...ca de altfel wrc-ul de cta...si speram si ceres si alex evo...si dc nu si eu (daca-mi ies ploile) sa avem masini unicat...ceva ce nu mai are nimeni
|
Un singur lucru nu mi`a placut la mashinutza asta...la 4tuning DAY am putut sa o analizez mai mult acel ceva este "ACTZIBILDURILE" de pe laterale care mai erau si albastre si nu aveau nici o treaba cu mashina...daca tot vrei sa faci ceva frumos cum ai facut pe capota continua tot cu air-brush
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning