Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] R*U*S | Megane Coupe (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/14847-ext-megane-coupe.html)

Bmwaldo 10-04-06 22:07

Re: [EXT] R*U*S | Megane Coupe

scze ... nu stiu nici eu de ce te`am citat ... eram un pic ametit :lol: :lol: :lol:

T.rac3Er 11-04-06 11:38

poze noi vreau si eu..ceva din interior, mai multe unghiuri exterior, fete 8)

EvLSant0S 11-04-06 14:05

6 Attachment(s)
........... poftim

kidding..
o sa mai pun ...

andrei_1402 12-04-06 21:52

Acest megane a fost frumos mereu. Yo o stiu de cand era simpla iar acum este cu adevarat superba.:D :D :D

Unchiasu 14-04-06 12:41

frumos... nimik de reprosat:-P

k4r4 24-04-06 21:47

la constanta...p 14 august...era galbena...cu kit belea...la bucuresti...am zis k e alta masina:D...prea **** mashina...

hai sa mai cenzuram putin :D .. blowwind

aleks 27-04-06 09:34

Quote:

Originally Posted by k4r4
la constanta...p 14 august...era galbena...cu kit belea...la bucuresti...am zis k e alta masina:D...prea **** mashina...

hai sa mai cenzuram putin :D .. blowwind

este intr-adevar prea stelutza, stelutza, stelutza, stelutza masina:lol::lol:
ai dreptate, eu sunt fan declarat al ei ;)

mihai88 28-04-06 19:52

uni chiar sunt distrusi-pana acum 4 au votat kitch

aleks 02-05-06 00:28

nu-s distrusi... pur si simplu au alta imagine despre ideea de styling, nu trebuie sa-i condamni...
p.s.: eu am votat extraordinara...;)

SFW 06-05-06 18:36

Quote:

Originally Posted by aleks
nu-s distrusi... pur si simplu au alta imagine despre ideea de styling, nu trebuie sa-i condamni...
p.s.: eu am votat extraordinara...;)

E diferenta mare intre a avea alte idei ... a nu-ti placea neaparat cum si-a facut cineva masina ... dar de aici la a considera rus-u drept kitch e mare drum.

Eu o consider ca cei ce au votat kitch ori au votat la misto ... ori sunt mari marlani ... asta e parerea mea ...

Sau poate trebuie doar sa puna mana pe un dictionar si sa vada ce inseamna kitch ...

aleks 07-05-06 05:08

invidia mishule, pun pariu... ;)

EvLSant0S 23-05-06 23:48

4 Attachment(s)
.... pur si simplu .... f tare

basy 30-05-06 12:33

Masina are un kit exterior cursiv, care invaluie toata masina. Ce nu prea imi place, beculetele din faruri, cred ca ar fi mers mai mult flashuri, nu mai tin exact minte cum a fost la salon, dar nu cred ca avea flashuri. Cat despre vopsea cred ca ar merge ceva pe toata caroseria, oricum Bravo RUS-ule!!!!!
Cat despre cei care au votat kitsch, nu va mai bateti capul, toate masinile sunt kitsch pentru unii si nici macar nu argumenteaza.

D_M_X 02-06-06 23:48

unicat...ca de altfel wrc-ul de cta...si speram si ceres si alex evo...si dc nu si eu (daca-mi ies ploile) sa avem masini unicat...ceva ce nu mai are nimeni

DJ-23-SLK 09-06-06 03:57

Un singur lucru nu mi`a placut la mashinutza asta...la 4tuning DAY am putut sa o analizez mai mult acel ceva este "ACTZIBILDURILE" de pe laterale care mai erau si albastre si nu aveau nici o treaba cu mashina...daca tot vrei sa faci ceva frumos cum ai facut pe capota continua tot cu air-brush

All times are GMT +2. The time now is 13:42.

- Copyright 2026 4Tuning