![]() |
Re: Vand flash-uri auto !!!
Up dupa sarbatori ...
|
Pret:
--->Instalatie 2 flash-uri - 200 Lei --->Instalatie 4 flash-uri - 350 Lei Promotie: La 5 instalatii cu 2 flash-uri primiti una GRATIS !!! La 3 instalatii cu 4 flash-uri primiti una cu 2 flash-uri GRATIS !!! La 5 instalatii cu 4 flash-uri primiti una GRATIS !!! Contact: --->Tel:0765 349800<--- --->YM: Dannnyyy_88<--- --->PRV<--- |
Quote:
nr d tel e tot cosmote`ul ala? o sa iau eu leg cu tine sau chiar el ;) ps - te ocupi si cu montatul? |
Quote:
Salut, se pot monta pe orice masina atat in faruri cat si proiectoare,deci implicit si pe 307-le nou. Numarul de telefon este acelasi(0765 349800). Eu nu ma ocup cu montatul dar iti pot da un om care sa ti le monteze. Avand in vedere ca esti din Craiova dak vreti ne putem intalni cu un client cu un set d 4 blitzuri pe un 307 sa va faceti si o idee... Te astept cu un telefon!!! |
mai ai ? e posibil sa vreau si eu dar nu-s sigur inca :)
|
Quote:
|
da cand ma hot la tine apelez ca vad ca lumea e multumita :)
|
Quote:
|
Up..............
|
vreau si eu 2 seturi?cum facem?imi poti spune cum se monteaza?
|
salut, ca sa nu mai stau sa caut prin multimea de posturi, zi-mi si mie o pereche de strobo, unde/cum le montez, ce contin si pretul. imi trebuie pt. oct2. mersi
|
Quote:
|
Quote:
le poti monta la orice centru de montaj alarme care se baga se dea gaura in far....sau in loc de becurile din proiectoare, dar vad ca nu ai proiectoare |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:09. |
- Copyright 2026 4Tuning