![]() |
Re: Oltcit Club 11RL - B 01 UXD
inca nu pun poze ca e tiganie cu aripile spate...sa le fac palea si sa vopsesc ce e pacolo si pun si poze:) scaunele abea astept sa le vad pe masina, dar mai dat de gol:D
|
Stiu ca nu e usor de montat,am vb cu UXD.Dar sunt tare curios cum o sa iasa.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai o poza...sa se vada contrastu dintre galben si albastru din pc meu de vedere o combinatie foarte buna pentru o masina "sport"...la geamurile electrice n-am ce poza sa le fac..
|
Arata belea.Pacat ca s-a stricat aripa, dar se repara.
Imi place. |
ce pacat hermenene...ca am muncit la ea ca nebunii,a vazut la ciocane din interior de numa brandu lu' uxd stie :)) si a dracu cand sa plece din curte,tot atingea
|
e greu sa faci din cacat bici....dar pana la urma trebuie sa iasa nu?...
|
Ce s-a intamplat? a facut poc:)?
Vad un cric atarnand acolo:). Vezi ca gasesti segmenti de aripa si ai rezolvat aripa daca n-ai bani sa o schimbi. |
nu o facut poc a facut bum si si-a umflat aripile
|
Oricum arata foarte bine, este o culoare de efect.
|
Arata destul de bine masina...am vazut-o si eu live azi si in afara de cateva defecte la caroserie e ok.
ps: nu-ti baga caldura de stateai cu caciula pe cap?:lol: ps2: vezi ca, cam da cu fum albastru:rolleyes2 |
da cu fum fiindca e alergata :D e un lucru normal
|
nu dau drumu la aeroterma ca imi baga gaze in gura..... in weekendu asta am de gand so termin de chituit si sa o vopsesc, maine iau bara fata de la modificat...si poate ajunge si trompeta la expo sapt viitoare....si fumu e de la uleiu meu valvoline de la bunica:)) am ulei vegetal =))
|
vine caldura...dai jos aeroterma si pui un capac sa obturezi intrare in habitaclu,si aia e,abia aerul cald de la motor iese pe la grilajul ala de sub parbriz :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning