![]() |
Re: Buick Super '49
directia era ceva mai greoaie ,sper dupa schimbarea a 2 rulmenti sa numai fie asa ,masina este aproape gata inca nu am dat o jos de pe elevator ,revin spre seara cu poze sa vedeti ce a iesit .
|
9 Attachment(s)
a durat mai mult de cat am zis la inceput ,numai conteaza ca am ajuns la final aproape, rezultatul e peste asteptari .
prima poza este un "before" (poza care am cerut o inainte de a cumpara masina) ce a iesit se vede in restul pozelor.... |
kay-ule ai facut treaba buna imi place a iesit super
|
2 Attachment(s)
vineri am iesit la o plimbare scurta pana la spalatorie ca avea 1 tona de praf pe ea . directia e ok ,numai e greoaie ,volanu nu l am nimerit pe pozitie si mai trebuie strans cablu de la frana de mana ...lucruri mici :lol: ,in rest toate bune .
2 poze :arrow: |
Felicitari pentru masina , e o bijuterie
|
Ai lucrat foarte bine la masina, bravo :D Sa ai grija de ea :-P
|
Pe cand o sesiune foto cu masina?
|
multumesc la toti
poze frumoase cat de curand |
felicitari... ai tot respectu meu :) e shiny rau masina:>
|
In acest moment masina este prezentata la Emisiunea ProMotor pe PROTV .
|
Pff si eu n-am vazut :(
|
da intradevart am vazut si eu in reluare pe sport.ro frumoasa prezentarea
tu de ce nu ai aparut in prezentare? |
fratimiu a vb de la inceput cu Roxana si tot el normal a facut si filmarea .s a cam pierdut in date tehnice pe acolo da a iesit bine per total :D . imi pare rau ca nu au bagat camera pe dedesubt sa arate rodu muncii mele de 1 luna jumate :D
|
Chiar am ramas impresionant de cum arata o masina de 60 de ani vechime . Felicitari pentru ceea ce ai realizat !
|
pentru cei care au pierdut emisiunea puteti viziona reportajul aici: http://www.protv.ro/emisiuni/shows/p.../pagina-1.html
Felicitari pentru aceasta bijuterie ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:25. |
- Copyright 2026 4Tuning