Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Leutzu_ 30-03-06 12:21

Re: How about piercing?

Quote:

Originally Posted by AleXXL
s`a sarutatat cineva cu o fata care are pierce` in limba ????? :P :D:) ;)

Da, nimic spectaculos.

spiry_moto 30-03-06 22:06

mi-am gasit cerceluuuuuuuuuuuu'....de fapt sor'mea l-a gasit....gieeeee :D

aleks 31-03-06 08:30

deci... sa ne fie clar...ultimul tau post este total neinteresant, antipatic si enervant.... stii de ce? pt k nu ai pus si o pooooooozzzzzzzzaaaaaa:twisted::twisted::twisted:
concluzia: vrem img :lol::lol::lol:

Alexutzzz 31-03-06 22:29

de abea astept sa mai dea putzin caldura sa trag 2-3 tatuaje ;) temporare:) ceva sa ma tina toata vara si sa vad poate 2 cercei asta daca nu am razboi cu martalogi ca la tatuaje n au treaba i am zis lu tata si el unde ca vreau si yo unu=)) i am zis stai ba cuminte ca nai tu corp de asa ceva nu vezic e burta de bere ai:)==)) sa vedem poate am si ok u la cercei da mie putzin cam frica:(

C0lt4Subaru 31-03-06 22:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
de abea astept sa mai dea putzin caldura sa trag 2-3 tatuaje ;) temporare:) ceva sa ma tina toata vara si sa vad poate 2 cercei asta daca nu am razboi cu martalogi ca la tatuaje n au treaba i am zis lu tata si el unde ca vreau si yo unu=)) i am zis stai ba cuminte ca nai tu corp de asa ceva nu vezic e burta de bere ai:)==)) sa vedem poate am si ok u la cercei da mie putzin cam frica:(

Offtopic : cu tatuajul uite alexutzzz ce am avut eu asta vara :) ce zici ?:) tiar place asa ceva ?:D temporar tatoo :D
ONtopic : cu piercingu nu cred ca o sa incerc ca nu imi place :-P

Alexutzzz 31-03-06 23:59

sincer nu imi place crucea aia mi se pare ca dai in sectanti pm satanisti si alte dinastea asta e viziunea mea nu ma condamnati la astia care isi fac cruci de genu asta si oricum nu mi se pare nimik interesant;) la ce ai tu acolo
da ce mandru esti de tine si ce de sus vorbesti ..........................................de parca noi nu ne putem face auzi tziar placea si tie asa ceva

C0lt4Subaru 01-04-06 00:58

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
sincer nu imi place crucea aia mi se pare ca dai in sectanti pm satanisti si alte dinastea asta e viziunea mea nu ma condamnati la astia care isi fac cruci de genu asta si oricum nu mi se pare nimik interesant;) la ce ai tu acolo
da ce mandru esti de tine si ce de sus vorbesti ..........................................de parca noi nu ne putem face auzi tziar placea si tie asa ceva

Alexutzzz ai inteles gresit .! cu vb ca "tiar place si tie asa ceva" nus mandru ma .! mie mia placut atunci pe loc cum face ala tatuaj temporar.. si am zis de ce nu ?! si in al 2 lea rand nus satanist sau sectant.! chiar nu le agreez. dar mia placut tatuaju imi statea bine pe spate.. asa k NO OFFENSE

Leutzu_ 01-04-06 01:53

C0lt4Subaru...sincer nu imi place ce ti-ai facut. Cele mai cool parca sunt cele subtile...cu mici exceptii.

C0lt4Subaru 01-04-06 17:11

Leutzu.. kt a fost pe gratis d c sa nu mi l fac ?!

momo 01-04-06 18:51

frate eu mi-as tatua pe pwla "atentie se suge"
super tare nu?...

<colt> mie imi place! sincer!

d3vilish_lips 01-04-06 19:29

......stiu pe cineva care si`a tatuat lux pe ea si a stat cu ea in borkan cu apa rece si gheatza vreo 2 saptamani si na mai avut parte DE NICI UN FEL DE ACTIUNE vreo 1luna juma ....am inteles k il tineau aia ca sa il faca asa k think again :twisted:

C0lt4Subaru 01-04-06 22:12

thx momo ! am si eu un tovaras d3vil ..!! care sia pus un pierce in p*** sa cenzurez sa nu fiu indecent pe forum :-P :))))))) dar ce pierce ?! fosforecent =)))) il incarca ziua si seara statea cu el pe afara=)))) !! SuPeR cooL si Tare :))) dar omu e in dureri si acuma dupa 2 ani de cand stiu :))) =)))

momo 02-04-06 08:26

<d3vil> cand ma uit la semnatura ta in sar ochii in cap ca migiutzele alea de ping-pong! :)

<colt> tovarashul ala al tau e cam stresat de viatza... zau!

d3vilish_lips 02-04-06 10:12

......sorry momo..........da e prea funny fatza lor:twisted: vezi kum hipnotizez eu baietii =)))))))) joke ;)

iulia 04-04-06 10:28

Quote:

Originally Posted by C0lt4Subaru
thx momo ! am si eu un tovaras d3vil ..!! care sia pus un pierce in p*** sa cenzurez sa nu fiu indecent pe forum :-P :))))))) dar ce pierce ?! fosforecent =)))) il incarca ziua si seara statea cu el pe afara=)))) !! SuPeR cooL si Tare :))) dar omu e in dureri si acuma dupa 2 ani de cand stiu :))) =)))

REFERITOR LA ASTA...NU STIU CE SA ZIC...AM SI EU PIRCING SI DOAR LA INCEPUT CANMD L-AM BAGAT AM ZIS CA TURBEZ...DAR MI-A TRECUT...IL AM DE CIRCA 3-4 LUNI SI E SUPER OK...DIN CONTRA CHIAR MA EXCIT SUPER REPEDE ;;) GATA DEJA M-AM RUSINAT...IAR REFERITOR LA TATUAJE...FIECARE E LIBER SA GANDEASCA CE VREA...AM UNU DE 3-4ANI SI INCA UNU DE APROXIMATIV 2...SI INCA NU M-AM PLICTISIT DE ELE DC???CA NU MA UIT TOT TIMPUL LA ELE...

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning