![]() |
Re: How about piercing?
Quote:
|
mi-am gasit cerceluuuuuuuuuuuu'....de fapt sor'mea l-a gasit....gieeeee :D
|
deci... sa ne fie clar...ultimul tau post este total neinteresant, antipatic si enervant.... stii de ce? pt k nu ai pus si o pooooooozzzzzzzzaaaaaa:twisted::twisted::twisted:
concluzia: vrem img :lol::lol::lol: |
de abea astept sa mai dea putzin caldura sa trag 2-3 tatuaje ;) temporare:) ceva sa ma tina toata vara si sa vad poate 2 cercei asta daca nu am razboi cu martalogi ca la tatuaje n au treaba i am zis lu tata si el unde ca vreau si yo unu=)) i am zis stai ba cuminte ca nai tu corp de asa ceva nu vezic e burta de bere ai:)==)) sa vedem poate am si ok u la cercei da mie putzin cam frica:(
|
1 Attachment(s)
Quote:
ONtopic : cu piercingu nu cred ca o sa incerc ca nu imi place :-P |
sincer nu imi place crucea aia mi se pare ca dai in sectanti pm satanisti si alte dinastea asta e viziunea mea nu ma condamnati la astia care isi fac cruci de genu asta si oricum nu mi se pare nimik interesant;) la ce ai tu acolo
da ce mandru esti de tine si ce de sus vorbesti ..........................................de parca noi nu ne putem face auzi tziar placea si tie asa ceva |
Quote:
|
C0lt4Subaru...sincer nu imi place ce ti-ai facut. Cele mai cool parca sunt cele subtile...cu mici exceptii.
|
Leutzu.. kt a fost pe gratis d c sa nu mi l fac ?!
|
frate eu mi-as tatua pe pwla "atentie se suge"
super tare nu?... <colt> mie imi place! sincer! |
......stiu pe cineva care si`a tatuat lux pe ea si a stat cu ea in borkan cu apa rece si gheatza vreo 2 saptamani si na mai avut parte DE NICI UN FEL DE ACTIUNE vreo 1luna juma ....am inteles k il tineau aia ca sa il faca asa k think again :twisted:
|
thx momo ! am si eu un tovaras d3vil ..!! care sia pus un pierce in p*** sa cenzurez sa nu fiu indecent pe forum :-P :))))))) dar ce pierce ?! fosforecent =)))) il incarca ziua si seara statea cu el pe afara=)))) !! SuPeR cooL si Tare :))) dar omu e in dureri si acuma dupa 2 ani de cand stiu :))) =)))
|
<d3vil> cand ma uit la semnatura ta in sar ochii in cap ca migiutzele alea de ping-pong! :)
<colt> tovarashul ala al tau e cam stresat de viatza... zau! |
......sorry momo..........da e prea funny fatza lor:twisted: vezi kum hipnotizez eu baietii =)))))))) joke ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning