Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe ///M packet (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/147063-e36-coupe-packet.html)

Skillzu 02-11-09 17:00

Re: E36 - coupe ///M packet

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2773083)
e prea joasa sincer i.mi placea mai mult inainte mai ridicata si rotile in afara.. parere personala.. doar stiu k gusturile nu se comenteaza pote ii faci niste poze mai de la distantza sa vedem si noii cum sta pe rotii... masina e super!!!!!!!!!!

Sper sincer sa o ridice sau sa-mi dea mie arcurile alea, ca e prea jos.
Si sper sa isi ridice toti masinile :twisted:

Darkside_89 02-11-09 17:27

cam prea superba masinuta ta iar dak o pui langa a mea nu gasesti cam nici o diferenta...am ramas masca cand am vazut-o...aproape nici o diferenta..:):):P..oricum super faina masina!!!

Alex_sxx 02-11-09 19:16

ce bine arata asa lasata :)

Gti_edition 02-11-09 21:14

se vand jantele,pentru cei interesati intrati aici:
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...ish-lippe.html

Darkside_89 06-11-09 20:09

N-am vazut in viata mea o pisica atat de frumoasa,e cea mai frumoasa pisica pe care am vazut-o pe strazile din Romania,e extraordinara,facuta cu gust,pastrata originalitatea(asta apreciez cel mai mult)EXCELENTA DIN TOATE PCT DE VEDERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cataaa_ 06-11-09 20:23

gata boss , te`ai saturat si de jantele de m5 ?

Gti_edition 06-11-09 22:33

Quote:

Originally Posted by BMMWe36 (Post 2785903)
N-am vazut in viata mea o pisica atat de frumoasa,e cea mai frumoasa pisica pe care am vazut-o pe strazile din Romania,e extraordinara,facuta cu gust,pastrata originalitatea(asta apreciez cel mai mult)EXCELENTA DIN TOATE PCT DE VEDERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ms frumos man

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2785960)
gata boss , te`ai saturat si de jantele de m5 ?

nu..dar le vreau pe cele de m3 ...vreau sa pastrez cat mai mult originalitatea masinii

EvLSant0S 11-11-09 00:49

masina ta ma excita.

ce nu inteleg totusi e de ce farurile si proiectoarele galbene ii dau un aspect japan style ? asta chiar ma depaseste,ma chinui de ceva timp sa fac legatura,insa nu vad..
legatura intre bmw - japonia si un far galben care-mi suna a .. franta... america... whatever...
:)

anyway
meriti premiul ptr cel mai indecis proprietar de pisica la capitolul jante
ce e tare e ca...
ai avut numa jante frumoase,aproape :)
felicitari
:D

Darkside_89 11-11-09 19:12

threadul asta ar trebui sa aibe pe putin 100 de pagini la cum arata masina asta frate...

pro-aux 11-11-09 19:44

spune-mi si mie , daca nu e prea secret, cum ai facut farurile galbene, ca as face si eu , daca se poate, ca la mine farul e din plastic :(. macar pe pm , pls pls. arata criminal cu faruri galbene

Cataaa_ 11-11-09 20:07

se cumpara farurile galbene ;)

D N Y_e36 11-11-09 20:27

se gasesc gata facute...si practic se schimba sticlele alea din interiorul farului

Gti_edition 11-11-09 23:01

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 2797580)
masina ta ma excita.

ce nu inteleg totusi e de ce farurile si proiectoarele galbene ii dau un aspect japan style ? asta chiar ma depaseste,ma chinui de ceva timp sa fac legatura,insa nu vad..
legatura intre bmw - japonia si un far galben care-mi suna a .. franta... america... whatever...
:)
anyway
meriti premiul ptr cel mai indecis proprietar de pisica la capitolul jante
ce e tare e ca...
ai avut numa jante frumoase,aproape :)
felicitari
:D

da..ma rog am vazut cateva e36 din japonia si toate aveau faruri galbene..de aici mi-a venit.stiu ca majoritatea sunt in franta si usa dar na.ma bucura faptul ca te excita pisica:boogy:

Quote:

Originally Posted by pro-aux (Post 2799587)
spune-mi si mie , daca nu e prea secret, cum ai facut farurile galbene, ca as face si eu , daca se poate, ca la mine farul e din plastic :(. macar pe pm , pls pls. arata criminal cu faruri galbene

se cumpara..ebay

masina am pregatit-o serios de iarna:D

SM 88 VOX 12-11-09 09:21

Arata foarte bine masina, sa o stapanesti sanatos! Imi place ca ai pus proiectoarele galbene oem, nu dadeau bine deloc cele clare, cat despre semnale ti-as recomanda sa le pui cele albe inapoi si cu bec galben ca si proiectorul; daca vrei ai putea sa-i pui niste pleoape la faruri, ar arata mult mai agresiv asa cum e acum lasata, parerea mea...

Caius TM 12-11-09 09:45

ce biscuiti iai tras .. :D

All times are GMT +2. The time now is 14:56.

- Copyright 2026 4Tuning