![]() |
sebasbtian scuze ca fac offtopic... :lol: ai zis ca ai un adversar pt un rs4 ..adica un bmw??? :? :)
|
da, e adevarat... cu vizibilitatea...
si eu m-am gandis serios sa trec de le gri-mov la portocaliu+galben... oricum ar fi, sau orice combinatzie, nu cum arata, ci vizibilitatea sa conteze |
daca o vei vb de motociclete... az vazt torque?
cam exagera.... PS moocilcea aia y2k cu motor rolls royce de elicoper exista? |
:lol: :lol: :lol: te referi la motocicleta aia din filmul ala cu motoare nu mai stiu cum se cheama filmul :twisted: :twisted:
|
eap...
aia gri... din torque exista? |
:lol: :lol: :lol: tekno..nu cred ca exista adica sigur nu exista ..am vazut si eu filul ala..a fost fain..dar sa cam exgerat putin.. :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
|
stie cineva ceva despre curse in timisoara in april ?
ca am auzit ceva si as vrea sa stiu mai multe. :? |
:lol: :lol: da frate pe 10 aprilie..este cursa la tm de viteza..vi si tu?? :lol: :lol:
|
sigur ca vin, dar mai mult ca sa expun ceva car hifi :)
ce sa fac eu cu 130PS diesel, automatic, la curse ? :( |
poi la clsa..diesel..ai mult nm !!! eu zic ca ai ce sa faci... :lol: :lol: :lol: atunci ne cunoastem si noi.. 8)
|
ATENTIE - cateva mici schimbari in calendarul competitional 2004
Etapa 1. 21. feb. Prisma Indemanare Etapa 2. 20. mar. Bucuresti Viteza( 1 ) Etapa 3. 03/17. apr. Timisoara Viteza( 2 ) Etapa 4. 01. mai. Constanta Viteza( 3 ) Etapa 5. 12. iun. Baneasa Viteza( 4 ) Etapa 6. 10. iul. Bucuresti Indemanare Etapa 7. 21. aug. Timisoara Viteza( 5 ) Etapa 8. 18. sep. Baneasa Viteza( 6 ) Etapa 9. 16. oct. Timisoara Viteza( 7 ) Etapa10. 20. nov. Bucuresti Viteza( 8 ) Acest calendar ofera posibilitatea schimbarii unor date de desfasurare si adaugarea altor etape suplimentare. |
deci la tm..acuma pe 17 aprilie?? :twisted: :twisted: :twisted:
|
3 sau 17 nu este inca nimic sigur
|
mai bine ar fi pe 17.. :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning