Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   De unde vine nick-ul fiecaruia ? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1467-vine-nick-fiecaruia.html)

Evo007 22-12-04 18:08

Nicku meu vine de la o masina pe care am vazuto in 2fast2furios si de care am ramas uimit

sunwater 23-12-04 08:13

haha

Quote:

EvLSant0S Posted: Wed Dec 22, 2004 6:42 pm Post subject: Re: well....

--------------------------------------------------------------------------------

sunwater wrote:
SUNWATER este numele unui parfum... cautam un ID pentru messenger si .. tocmai atunci a aparut o prietena cu acest parfum... cam asta e.... lipsa de inspiratie... dar... I just like the sound of it

multumesc !!!!!!!!!!!!!!!! pe bune acum ... am stat azi vreo 30 de minute.... sa ma ganesc ... wtf does sunwater mean ????

m-am gandit la tot ce se putea...

Ma gandeam.... Sun ... Water... wtf nu prea gaseam legatura..

oricum 10xz... mi-ai luat o chestie de pe creierash
hahaha... ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor si ca ..ti-am luat o chestie de pe creieras... :wink: .. acum te poti concentra mai mult asupra lui rally :wink: .. by the way... ai mare grija de ea ca altfel.... :evil: .. hai pa

sorry de off-topic :oops:

maibunu 23-12-04 08:24

maibunu=mai ( adica in plus ) + bunu ( ca sunt bun la anumite lucruri ) este nickul inca din clasa 8 ( adica 14 ani )

EvLSant0S 23-12-04 09:33

Re: haha

Quote:

Originally Posted by \"sunwater\"
Quote:

EvLSant0S Posted: Wed Dec 22, 2004 6:42 pm Post subject: Re: well....

--------------------------------------------------------------------------------

sunwater wrote:
SUNWATER este numele unui parfum... cautam un ID pentru messenger si .. tocmai atunci a aparut o prietena cu acest parfum... cam asta e.... lipsa de inspiratie... dar... I just like the sound of it

multumesc !!!!!!!!!!!!!!!! pe bune acum ... am stat azi vreo 30 de minute.... sa ma ganesc ... wtf does sunwater mean ????

m-am gandit la tot ce se putea...

Ma gandeam.... Sun ... Water... wtf nu prea gaseam legatura..

oricum 10xz... mi-ai luat o chestie de pe creierash
hahaha... ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor si ca ..ti-am luat o chestie de pe creieras... :wink: .. acum te poti concentra mai mult asupra lui rally :wink: .. by the way... ai mare grija de ea ca altfel.... :evil: .. hai pa

sorry de off-topic :oops:

oricum ma concentrez asupra ei si ma gandesc la ea 20/24 ;) asa ca chill.... ;)

fratele lu` alex GMZ 23-12-04 16:36

fratele lu` alex GMZ = e clar ca vine de la fratimio
fratimio a avut un ursuletz 325 negru care avea numarul B-18-GMZ
de acici si el sia pus nick-ul alexGMZ
si eu fracsu` normal :)
de fapt pe mine ma cheama george si suna urat george fratele lu` alex GMZ nu-i asa?

TNos 24-12-04 13:49

nu inseamna turbo-nos si nici altceva....e pur si simplu TNos...asta mi-a venit in cap cand a trebuit sa aleg,,,,

@Nos@ 27-12-04 08:57

@NOS@
1.Primul @ este ca am boala pe operatorii de pe mirc
2.NOS- Nebun Orgolios Sincer
3. Al doilea @ l-am pus ca sa fie simetrie :lol:

NSL_Doru 27-12-04 22:34

NSL stiti si voi ... No Speed Limit
Doru ... asa imi spun prietenii de cand ma stiu!
\"_\" asta nu stiu de unde vine ... :D :D :D

alexutzu 28-12-04 00:18

cand am dat si eu de internet prima oara am descoperit MIRC-ul, acolo intram cu nicku alexutzu9, alexutzu ca ma cheama ALEX iar 9 ca nimeni nu isi punea cifra 9 la nick, aici am profitat de ocazie ca nu se inregistrase nimeni cu nicku asta.....
a ramas alexutzu chiar daca nu sunt asa mititel :D

tekno 28-12-04 01:52

:headfones: D'Agostino - Tekno Jam.mp3 :doh:
acuma a mai evoluat... aici peforum nuh... da in alte locuri mai e shi \"dirty tekno\"... :weee:

yknot 28-12-04 08:45

yknot.....
y = why
k = ....
not = not

ZerO_CooL 30-12-04 15:22

ZerO_CooL.

Mi-a placut filmul Hackers si nick-ul personajului principal al filmului. Daca tot nu stiam ce nick sa folosesc pe mirc, la cs, etc. l-am ales pe acesta si l-am mai modificat putin. Totusi, pe mirc intru de obicei cu b89zrc (tot de la ZerO_CooL vine), nr. pe care vreau sa mi-l pun la masina atunci cand voi avea una.

haifisch 02-01-05 15:17

HAIFISCH inseamna RECHIN in germana :D

mi-am ales acest nick deoarece sunt un fan inrait al BMW-ului cu bot de rechin

atzone 06-01-05 10:21

Ionut->itzi->atză
atză= porecla mea in momentul de fatza
atzone= asha ma alinta prietenii :D

Jeff 06-01-05 21:56

Jeff => diminutivul prenumelui meu real (Geoffrey) - pe bune...
Plus ca are si fatza de nick :wink:

All times are GMT +2. The time now is 14:19.

- Copyright 2026 4Tuning