![]() |
Nicku meu vine de la o masina pe care am vazuto in 2fast2furios si de care am ramas uimit
|
haha
Quote:
sorry de off-topic :oops: |
maibunu=mai ( adica in plus ) + bunu ( ca sunt bun la anumite lucruri ) este nickul inca din clasa 8 ( adica 14 ani )
|
Re: haha
Quote:
|
fratele lu` alex GMZ = e clar ca vine de la fratimio
fratimio a avut un ursuletz 325 negru care avea numarul B-18-GMZ de acici si el sia pus nick-ul alexGMZ si eu fracsu` normal :) de fapt pe mine ma cheama george si suna urat george fratele lu` alex GMZ nu-i asa? |
nu inseamna turbo-nos si nici altceva....e pur si simplu TNos...asta mi-a venit in cap cand a trebuit sa aleg,,,,
|
@NOS@
1.Primul @ este ca am boala pe operatorii de pe mirc 2.NOS- Nebun Orgolios Sincer 3. Al doilea @ l-am pus ca sa fie simetrie :lol: |
NSL stiti si voi ... No Speed Limit
Doru ... asa imi spun prietenii de cand ma stiu! \"_\" asta nu stiu de unde vine ... :D :D :D |
cand am dat si eu de internet prima oara am descoperit MIRC-ul, acolo intram cu nicku alexutzu9, alexutzu ca ma cheama ALEX iar 9 ca nimeni nu isi punea cifra 9 la nick, aici am profitat de ocazie ca nu se inregistrase nimeni cu nicku asta.....
a ramas alexutzu chiar daca nu sunt asa mititel :D |
:headfones: D'Agostino - Tekno Jam.mp3 :doh:
acuma a mai evoluat... aici peforum nuh... da in alte locuri mai e shi \"dirty tekno\"... :weee: |
yknot.....
y = why k = .... not = not |
ZerO_CooL.
Mi-a placut filmul Hackers si nick-ul personajului principal al filmului. Daca tot nu stiam ce nick sa folosesc pe mirc, la cs, etc. l-am ales pe acesta si l-am mai modificat putin. Totusi, pe mirc intru de obicei cu b89zrc (tot de la ZerO_CooL vine), nr. pe care vreau sa mi-l pun la masina atunci cand voi avea una. |
HAIFISCH inseamna RECHIN in germana :D
mi-am ales acest nick deoarece sunt un fan inrait al BMW-ului cu bot de rechin |
Ionut->itzi->atză
atză= porecla mea in momentul de fatza atzone= asha ma alinta prietenii :D |
Jeff => diminutivul prenumelui meu real (Geoffrey) - pe bune...
Plus ca are si fatza de nick :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning