![]() |
Re: Fiat Grande Punto Racingline by MSDesign
mai mult de asta am decis 1400-95 cai mai putin niciodata
|
E posibil, l-ai avut nou, cati km avea ? faza cu peugeot-ul e prea de tot in primul rand motor mai mic apoi punto are 860 Kg, 206 are aprope 1 tona, si in carti la 206 scrie 0-100 in 17 sec (diferenta mult prea mare). Si daca fostul propietar al lui punto (in cazul in care era second hand) schimba uleiul din 40 in 40 e normal sau daca cara cu el prea mare greutate, dupa parerea mea sigurele motive care puteau afecta masina. In max 2 luni imi vine si mie grande punto 3u sporting 1.4 16 V rosu ca focu ;)
|
deci cind vin in tara facem un raly
|
ce pret te- a ajuns,pe mine 14190-masina si vopsea250 euro..U?
|
Am auzit ca apare Grande Punto Multijet cu 100 si mai multi cai... este adevarat??? Daca da... yikes :D
|
Pe mine masina ma duce in jur de 16.000, mai am nevoie de niste bani pt avans pe care ii fac in 2 sapt si prietenul meu italian de la autoitalia mi-a facut deja comanda pt ca..sunt unul dintre cei mai fideli clienti plus adus in jur de 15 clienti rude+prieteni, da in strainate e deja versiunea jtd de 100 cp. Sincer eu am stat mult sa ma gandesc vroiam sa aleg intre Punto 3u GT JTD 100 CP (am mers cu unu si e ceva de nedescris) adus din afara si grande punto sporting. Ma hotarasem sa-mi aduk punto sa-l iau pe numele lu nevastamea care e de acolo si sa am numere de It fapt care ma ducea mult mai ieftin. Dar la un drum spre italia, o silueta apare in spatele meu :) era superb, ii vedeam doar un far si jumate de grila astepta sa ma poata depasi, luminile aprinse, m-am indragostit ;) asa ca am optat pt un maserati - grande punto :) Cand vi in romania, si-mi vine si mie masina mi-ar place sa facem un raid prin capitala si o liniutza ceva ;)
|
Pe G. Punto mai e si 1.9 jtd de 130 cp si 120 cp si un lucru pe care l-am observat intre versiune 1242 cmc 8v de 65 cp si 1.4 8v 77 cp e diferenta de nici 500 eur care zic ca se merita, normal 1.4 ar consuma mai putin pt ca masina e destul de grea si e si diferenta de putere e mare. Si, bogdan motorul asta dupa modelul sport e infernal, l-am condus pe al italianului (el a terminat rodajul), mananca pamantu' si e chiar mai stabil ca punto 3u sporting al meu. Abea astept sa-l iau sa fac rodajul si sa-l cronometrez, pt ca italiencele scot mult-mult mai bine decat in carti ;)
|
neXus pe grande punto apare un motor care nu are egal: 1.3 (1248 cmc) 16 V MultiJet - 90 CP, eu nu cred ca o sa obtina vreu constructor atat putere dintr-un diesel de nici 1.3.
|
eu am ales benzina,1400-95 cai,si te gindesti la tunning exterior sa-i faci?
|
Pe Astra a aparut deja motorul acela care va aparea pe Grande Punto ;)
Ma gandeam la dizelarul ala suparat, de peste 100 cp. Ala mi-ar place mie. Consumul nu ma doare asa tare. Plus un chip-chirip si o evacuare mai solida ar face "micutul" Grande Punto sa zboare cu adevarat. Daca mai schimbi si turbina... |
Da, dar sa nu ai o impresie gresita, opelul (gm) foloseste motoare fiat in special MultiJet nu invers.
|
Bogdan si eu tot 1.4 16 V Sport am luat, in primul rand masina e superba ca sa fac un tuning ext ar trebui sa am timp sa caut si sa bag bani (eu nu as face vitantuning ;), ceva finutz daca e, asa ca singurul lucru ce-l fac sunt geamuri fumurii (jenti are deja si sunt superfrumoase, tu ai modelul cu multe spite ? eu asa am mi se pare cel mai tare) si bineinteles ca o sa-i pun un filtru sport, atat pt ca oricum e o latina feroce ;)
|
Fiat face jante superbe intr-adevar.
PS: de cand cu acordul cu GM, toate motoarele Opel sunt de la Fiat. Stiam ;) Tot respectul pentru Fiat, "inventatorii commonrail-ului" |
nu stiam chestia cu opelul{thanks}da gentile sunt multe spite de 17 inch cauciucuri205/45,arata bine cu geamuri negre,dar cam cit crezi ca ar creste consumul cu un filtru sport pe ea{am un filtru simota inchis}nu ca il pun mai tiirziu,l-am avut pe punto vechi sim mi se parea ca consuma DUBLU.
|
mi-e cam greu sa cred ca DUBLEAZA consumul... are computer de bord si indica ceva altceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning