![]() |
Re: 11 G S I
Nici nu ai luat jantele bine , ca le si vinzi ...ce s-a-ntamplat ?
|
oare sa fie prea mari? ating?
|
ce ma le vinzi gata? :))
|
Draguta masina ... Imi aduc si eu aminte de o Astra argintie cu NZ-tu de 1.6 ...hmmm ..
17" prea mari pe drumurile din RO pe Astra ...pe spate iti vor atinge mereu . Doar sa faci cerc de arc pe spate . Nu recomand 17" ..16" best crede-ma . Vrei XE ?? Are un amic ce se gandeste la LET de vreo 2 ani . Dar banii sunt cum sunt ... intraba-l pe Valex .. el stie si masina si motorul . Sunt in IS :) Bafta mare in continuare ! Ai grija la rugina ...doar ai Opel :P |
Scuze pentru absenta mea.Jantele imi cam ating pe spate ,nu foarte tare dar...destul.Sa vad ce fac cu aripile spate (semicerc nu fac sigur,arata oribil din punctul meu de vedere).Oricum jantele vreau sa le combin cu ceva pe 16 sau un 15 cu buza "sanatoasa".
Low Ridah ,nu am inteles faza cu XE....Daca poti fii mai explicit te rog.. |
Am un amic cu un XE ...e si el pe forum ...dar nu e prea deschis la comert .
|
Maine ma duc sa "aud" un motor de vectra a GT ( nu stiu denumirea motorului...oricum e de 2.0 8 V) si e posibil ca GSI-ul sa aiba o noua inima.
|
daca intr-adevar e vorba de 2.0 8v, atunci e C20NE, si chiar merita !
Anu asta ajunge si pe masina mea, un asemenea transplant! sssshhht... nu mai stie nimeni ! :)) |
Quote:
|
Poate fi si C20SEH ;)) dar e cam imposibil :P ... se merita un NE ...dar nu la multi bani ...ma refer ca daca trece de valoarea de 200 E deja e cost inutil ..
|
c20seh nu exista.exista doar 20seh.si s-a pus preponderent pe vectra gt pana in 1991...
|
3 Attachment(s)
Ultimele poze...scuzati masina ca este foarte murdara dar stiti cum e iarna...
|
De vanzare ! Pt cei interesati ma pot gasi la nr 0763 275 140.
|
gata vinzi masina?sau ce anume este de vanzare...:|
|
Da.....din pacate vand masina.Vreau sa trec pe tractiune spate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning