![]() |
Re: E36 - 320i...
e bun.intai schimba consumabilele la el si pe urma restu!
|
azi am fost la dezmembrari si am luat aripile care sunt aproape noi:D...n-au pic de rugina:D o sa vin si cu poze:Dam vorbit si cu tinichigiul sa mi taie cu flexul acel element de sub portbagaj care e mancat total:D o sa le schimb si dupa vopseaua...
|
3 Attachment(s)
pozele promise:d dupa cum se vede aripile sunt aproape noi:D
|
arata bine.acuma........UPGRADE-ul!
|
da:D astept si elementul ala si ma apuc de treaba:D
|
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
|
barosane ce se mai aude de matza ta?progrese?
|
fratzioare azi sau maine ma duc sa iau elementul ala care ma tine in loc cu treaba:D in rest toate bune si frumoase:D de mata ta ce se aude?:D cand o vedem pe 4tuning?:D
|
boss-ule pe 12 noiembrie primesc banii de inmatriculare.S-o vad inmatriculata si mai stam de vorba cum am zis.momentan nu am asa mare potential financiar dar sper cu timpu s-o fac.Inca nu sunt sigur daca ma apuc de ea fratica pentru ca alor mei le place pisica asta mult din ce vad eu si s-ar putea asta s-o las lor si eu sa-mi iau una in 2 porti.Inca nu se stie ce e de facut!Am ramas in dubii.Oricum daca o fac primu lucru pentru care strang bani e motorul.Aia va fi prima modificare majora la matza ca 1.8 nu ma ajuta deloc la ce vreau eu(burn cerce)!....Si mai pune frate poze cu matza indiferent daca ai sau n-ai modificare la ea....tot respectu de la mine!
|
fratioare ce sa zic:d visu meu e un urs sau o pisica in 2 usi...cat despre inmatriculare momentan ma impac cu bulgarii:)) ca la ce motor vreau io...cu banii de inmatriculare la noi mai iau una:D cu poze o sa revin...sunt curios cum arata matza ta:D
|
pai daca vrei da-mi un PM cu Id-u si vorbim!Si arpopo de urs si matza.....urs am vrut nu se mai poate asa ca am ramas la matza.Daca va fi sa-mi iau una sau chiar pe asta s-o fac.......motorul va fi.........multi stiu multi nu stiu.Daca vrei sa vorbim ti-am spus.......da-mi un PM cu id tau sau sa-mi spui daca vrei si-ti trimit eu si vorbim!Bafta fratioare.Sa te ajute domnu in timp sa-ti iei ce vrei tu!
|
la fel si tie fratzioare.urs dc nu se mai poate? ai pm
|
am vazut.PAi urs nu se mai poate ca e greu frate acuma cu ele.Pe viitor cand se va lua dupa anul masinii sa platesti impozitul si multe altele va fi nasol ca vei arunca bani pe apa sambetei.Ar fi mai bine sincer sa ma insel eu si sa aiba ceilalti dreptate dar ma indoiesc.Oricum vedem cu evolueaza lucrurile pe viitor si analizam situatia!
|
vremea lui a apus fratica demult.Si nu e vorba de asta.Cand vei plati peste cativa ani impozit nu stiu cat la el ca caroseria e veche indiferent daca vei avea motor euro 2-3-4 pe el..nu cred ca va conveni decat numai daca esti milinar!Sper sa n-am dreptate si sa fie altfel decat cum zic eu si pe viitor sa-mi pot lua si eu unul dar daca-mi fac pisica asta sau alta in 2 porti cum stie mandea..........ma indoiesc ca voi mai vrea urs!
|
da...intr-un fel ai dreptate...ca dupa guvernu romaniei...aia e:D noi sa fim sanatosi
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning