Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14490-lamborghini-gallardo-vs-ferarri-f430.html)

Bogdan_mb 11-04-06 14:09

Re: Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430

Quote:

Originally Posted by sandumrs
Daca sunt totusi, va pot face eu CASCO la ea???? Glumesc, dar daca sunt..........se rezolva.

Itzi zic eu ca asteptzi in zadar :D

sandumrs 12-04-06 02:08

Stiu, glumeam.

shadowro 12-04-06 07:45

Ferrari fara nici un dubiu.

zarathustra 12-04-06 08:33

lambo ca-i mai rapida in linie dreapta :)

sandumrs 13-04-06 23:57

Cine zice?

F.R.Sonic 14-04-06 00:24

cool lambo...eu zic ca e mai meserie gallardo!! nu vad ce toata are lumea cu ferrari asta? Ferarri incepe sa plictiseasca ochiu'!!

Lambo #1 ... ;) Votat GALLARDO!

Cosmin255 14-04-06 10:53

Ce te face sa spui asta?

F.R.Sonic 14-04-06 15:30

2 Attachment(s)
Mie personal nu-mi place f430-u! Ai ceva impotriva?..:) sa-ti arat niste poze sa faci diferentza....ferarri-ul e "plictisitor"(oarecum....plictisitor in comparatzie cu lambo) Aici e vorba de comparatzie intre cele 2.... e chestie de "gust". asa ca lambo rulesssss!

GabiByte 14-04-06 16:07

ai dreptate fast_racer, ca ferrari deja si-a stabilit o imagine cam neschimbata. Designurile parca nu mai sunt asa interesante. Lambou cu toti cred ca suntem de acord ca arata mai bine.

sandumrs 15-04-06 00:12

Mie personal imi place ...bai ce ma puneti sa fac....ambele. Nu pot decide.

Cosmin255 17-04-06 11:59

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik
Mie personal nu-mi place f430-u! Ai ceva impotriva?..:) sa-ti arat niste poze sa faci diferentza....ferarri-ul e "plictisitor"(oarecum....plictisitor in comparatzie cu lambo) Aici e vorba de comparatzie intre cele 2.... e chestie de "gust". asa ca lambo rulesssss!

Te cam contrazici in afirmatii, intai afirmi ca e plictisitor in general si apoi spui ca nu iti place tie ... poata altuia ii place...asta era ideea , nu te mai ataca :)

Ferrari nu a pus accentul pe imagine ci pe sportivitate , performante , care , din cate spune lumea ar fi peste Lambo...:peace:

F.R.Sonic 17-04-06 13:08

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Te cam contrazici in afirmatii, intai afirmi ca e plictisitor in general si apoi spui ca nu iti place tie ... poata altuia ii place...asta era ideea , nu te mai ataca :)

Ferrari nu a pus accentul pe imagine ci pe sportivitate , performante , care , din cate spune lumea ar fi peste Lambo...:peace:

Nu ma atac!! :)) ...nu am de ce stai linistit...iti dau dreptate sa stii..la capitolu performante ash inclina spre ferrari desi nu am testat nici una din ele...dar la design e mult(MULT) mai bine format gallardo...e greu sa faci comparatie intre ele...da' ma rog....lambo e preferatul meu dintre cele 2...Respect!!

Cosmin255 17-04-06 14:19

Pai cam ai dreptate...e greu de ales .... eu am votat Ferrari in primul rand pt nume si pt performante...dar cum s-a mai spus , pt uz cotidian mai bun ar fi lambo...

Bogdan_mb 17-04-06 23:18

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik

ferrari e plictisitor ? pai atunci porsche care nu prea a mai schimbat ceva major la design ce e , obositor de plictisitor ?

Quote:

Originally Posted by obrazNICK

Ferrari sa nu fi pus accent pe imagine ??? cred ca te cam inseli
aratami o masina care sa arate mai bine in culoarea rosie decat ferrari sau un ferrari care sa arate rau in oricare culoare

F.R.Sonic 18-04-06 09:22

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wtcvictim
ferrari e plictisitor ? pai atunci porsche care nu prea a mai schimbat ceva major la design ce e , obositor de plictisitor ?

Ferrari sa nu fi pus accent pe imagine ??? cred ca te cam inseli
aratami o masina care sa arate mai bine in culoarea rosie decat ferrari sau un ferrari care sa arate rau in oricare culoare

Hai mah sa fim serioshi!!... Fiecare cu gusturile lui...dak mie nu-mi place loganu si lu vecinu ii place atunci cine are dreptate?? E super loganu sau nu e?? cine castiga eu sau vecinu...Eu prefer gallardo...Cat despre Porche :)) e aceeasi de ani de zile,ii schimba doar grila putzin,umpic din garda la sol si gata noul si mult mai performantul Porche :))

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning