![]() |
Re: My Scoot- Yamaha Aerox
1 Attachment(s)
Azi mi-am luat maneta de la frana pe spate. Am aerisit-o si in sfarsit am si eu frana calumea 8)
|
1 Attachment(s)
Noul meu bord ;) Scuze de dublu post dar nu am putut da edit.
|
cam ciudat; ) ) bordu:-?
|
Frumos viitoru bord:) Totusi va ramane asa alb negru?
|
frumos bordul :D .L-ai scos pe hartie normala sau de aia speciala?
|
Quick: te referi daca motorul va fi alb cu negru vopsit, sau daca bordul va ramane asa. Bordul nu v-a ramane asa, voi decupa unde e cu negru.
Razvi: bordul e scos pe hartie normala si v-a veni infoliat. |
La bord m-am referit.
|
7 Attachment(s)
Bordul poate il voi pune asta, dar dupa ce il voi vopsi, v-a fi si bordul alb cu portocaliu ;) Ieri am slefuit pe capcalu de transmisie, si e 90 % gata. Mai am umpic si l-am terminat.
P.S. pt cei care au f12 si nu numai, am gasit niste piese de la f12-le meu, si acum le vand. Acestea sunt: Sticla stop spate, rosie (stare foarte buna, nu e ciobita sau crapata)- pret 15 lei cu tot cu bec cu 2 faze pt stop; Sticle semnalizari fata (amandoua), galbene (stare foarte buna, nu sunt ciobite sau sparte)- pret 10 lei cu tot cu becuri. Covorasele de cauciuc de pe praguri (stare foarte buna, au rupt doar un dinte de prindere, de sub ele rupt- pret 20 de lei. La aste nu am facut inca poza. Le livrez oriunde in tara, prin posta, cu plata la livrare. + Bonus, daca cumparati toate astea, sau 2 dintre ele, va dau un manson de la acceleratie, ProGrip, semnat malaguti. |
2 Attachment(s)
Azi mi-am spalat farul ca era plin cu praf si chiar noroi in el :D
|
iti bate faru?pt ca am un prieten care a pus becuri din alea la sr si nu bat deloc,consuma mult cica:D
|
Bate foarte fain. Acuma depinde ce bec a avut el, si und eii bate, si al meu cand l-am luat imi batea prin pomi:D dar se poate regla. Eu am pus bec de halogen ce imita xenonul pe faza lunga. Binenteles nu bate ca si xenonul dar lumina e mai albastra :D
|
avea h11:D,si astea sunt h7 daca nu gresesc:D
|
sau H4 ;)
|
E h4 ;)
|
Quote: