![]() |
Re: Logan 1.4MPI 105cp provoc orice masina pana in 120cp
ori e gabor ori e cineva care vrea sa se distreze. nu cred ca exista o fiinta asa de inghesuita la minte.. oricum tare faza care a ziso cineva mai sus.. scot o fisa si vin sa ma dau cu tine:))
|
Vă rog să vă temperaţi limbajul şi să mai limitaţi din epitete.
|
refuz sa cred ca un politist care vrea sa organizeze o actiune alaturi de brigada "anti curse stradale" poate vorbi asa :))
oricum pilaf, eu iti zic din tot sufletu: apreciez ce faci si apreciez pasiunea ta pentru masina si divertismentul celor din jur. |
E gabor clar, il da de gol iq-ul :)) Frate vezi ca am un Matiz de 800 cmc dus la 87 de cai aspirat, atata scrie pe fisa de la Danonino. Ma dau cu tine oricand, sa sa scoti sirena cap de creta ca pierzi 3 cai. P.S.: Stiu din surse sigure ca userul Logan_drifter e gabor, si asta e una si aceeasi persoana asa ca lasa-ne si du-te si spala WC-urile din sectia la care esti.
|
incredibil cum un topic de la 2 pagini a ajuns la 6:)) domnu pilaf ia zi sta bine la relantiv? nu se bat caii intre ei care sa traga primu
|
Cred ca se da doar cu masini pana in 120 CP ca sa aiba sansa sa-i si prinda dupa aia, el si cu colegii lui. In plus, trebuie sa apuce sa si filmeze ceva. Ha ha ha !
http://www.autoghid.ro/UserFiles/Ima...%20rutiera.jpg Oricum baieti, puteti sa lansati si provocari cu cerinte mai mari, avand in vedere ca de ceva vreme aveti Cupra si Evo X. Ceva in genul: "Asteptam la start orice masina - (doar curse ilegale) - numai pe autostrada" |
o poza cu caii?
sunt agatati in fata? :lol: |
ba ce va mai distrati voi pe alte thread-uri fara noi :))
foarte tare :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning