![]() |
Re: freehand tuning usergroups
1 Attachment(s)
acum cand vad ce a facut yackone..........ma simt incepator (ceea ce si sunt:D )........desenu meu:(......
|
Hmm Ce sa zic buna ideea asta cu usersgrup ... dar vreau si eu in el ... Am sa arat si cateva desene facute de mine ca sa va demonstrez de ce sunt in stare
|
pana la urma cum ramane...intru???:?: ;)
|
dupa mine ... ar trebui sa intri... la fel si cassyus, topart, ad1 si tase_astra
si cred k ar trebui sa facem un challenge... am zis asta p topicu "challenges" ... astept propuneri, idei |
deci ...k sa nu ne mai complicam ..cei care vor sa intre in usergroup ..sa posteze aici nishte lucrari de`ale lor ..cele mai bune ..eventual :D ...si vom hotara cine intra ...e ok ?
ps : Yackone ...da join ! |
lks pls fa pollu pt hot-rod-uri :P
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
pt k lui maf nu-i mergea sa le uploadeze mi le-a dat mie sa le pun p forum... so here they are :D
|
ms Ace...... am mai postat cateva si la challenge aici..... :) sorry , sper k lks sa le vada si sa hotarasca ce face cu mine.....
|
indiferent dak esti primit sau nu ... tot mai ai multe de inv... deci treci la treaba... bafta ;)
|
Quote:
forum.4tuning.ro > User Control Panel > Group Memberships |
deci k sa intru in freehand usergroup tb sa fac niste desene exclusiv pt asta?.. acum nu prea am timp.. da o sa le fac.. KEEP-IN-TOUCH ..
|
nu trebuie sa fie neaparat exclusiv ..da` daca ai unele bune ..(adik bune de tot) le poti pune aici ...
@maf : ca schitze ..desenele tale sunt bune ..cu perspectiva e bine...sunt probleme la partea de hasura ...incearca sa nu te mai grabesti cand faci o masina ...c ya next time @trickz : pune mai multe desene sa vedem ce poti ...ca dintr`un desen e cam greu sa iti dai seama |
1 Attachment(s)
E un concept mai vechi de al meu. Stilul e mai avangardist.
|
wow... nu as fi putut niciodata concepe asa ceva... cata viziune... cata imaginatie... cata vrajeala =)) :lol:
ia zi ... de mana stii sa faci ceva?! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning