![]() |
Re: Tobe auto foarte ieftine
Quote:
|
zi mi unde stai,eu stiu un centru,punct de reper,eu momentan nu sunt in buc dar duminica ajung..
|
Quote:
|
Buna am o skoda octavia combi din 2001 sunt interesat sa cumpar toba de mijloc sau tot ansamblul de toabe de la catalizator (toba mica si toba mare).
|
Buna am o skoda octavia 1.6 benzina, combi din 2001 sunt interesat sa cumpar toba de mijloc sau tot ansamblul de toabe de la catalizator (toba mica si toba mare).
|
Quote:
O zi buna, |
Sal,pentru un Renault Megane Scenic an fab 1997 ,cod motor K7M ,1,6/8v ai ceva ?
Ma intereseaza ambele tobe... Numai bine. |
Quote:
Din pacate nu am nimic pentru masina aceasta. |
Salut! M-ar interesa si pe mine o toba de mijloc pentru honda civic berlina 1992 motor D15B3 carburator(66 kW)
|
Quote:
Nu reusesc sa gasesc tipul acesta de motor D15B3 .Am gasit de 66 KW dar numai D15B2.Fiind berlina inteleg ca are 4 usi ? |
Da are 4 usi si toba de mijloc este fara catalizator( este o singura bucata)
|
Quote:
Cu tot respectul dar nu gasesc tipul acesta de motor D15B3 fara catalizator.Va rog sa-mi lasati nr de tel sa va pot suna si sa ma lamuresc unde gresesc.Sau ma puteti suna la 0722344245 |
salut Cristierg, as vrea un pret pt toba finala cu 2 iesiri dar dak ai nikelata la capat, te rog, sa se potriveasca la o nova din 2001
|
Quote:
Salut . Din pacate de Nova nu am |
pentru espero 1.5 16v.a15mf
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning