![]() |
Re: Tuning Show 25-26 Iulie - Suceava
a fost genial din toate punctele de vedere, super show,super public,poate putin, dar cunoscator si pasionat de fenomen,care a stiut sa aprecieze prestatia concurentilor;);)
Felicitari Razvan si Fritz,tuturor organizatorilor/sponsorilor si cel mai important participantilor!!! pentru un eveniment de nota 10!! un eneveniment la care nu cred ca are cineva ceva de reprosat si la care intradevar fiecare participant sa simtit ca un invitat special;);) tot respectul!! la mai multe;) |
33 Attachment(s)
super show-ul de azi :> felicitari tuturor... de la organizatori, participanti pana la spectatori:D
cateva poze... sper sa va placa. |
Quote:
Astept ceva poze cu Sei meu daca a facut cineva(pe mess sau aici...id e la semnatura ;)) |
O mare porcarie/bINEINTELES CA PREMIILE S-AU IMPARTIT NUMAI INTRE CEI DE LA KAMIKAZE SI FRITZ CARE BINEINTELES SE PREMIAZA SINGUR !DAR A FOST ULTIMA OARA CIND MAI PARTICIPAM LA EVENIMENTE ORGANIZATE DE EL!!
|
Quote:
p.s. sry de eventualele greseli de scriere, oboseala e de vina:-) |
Iar se arunca cu noroi... FITI VOI MAI BUNI DATA VIITOARE ;) si luati premiile!
|
Quote:
P.S. Sunt total de acord cu ultima ta propozitie ;) Asa sa faci, ai sa iti/ne faci un bine. P.S2. KAMIKAZE ce a luat? |
Am ramas fara cuvinte dupa ce am vazut ieri si azi la SUCEAVA....... Pacat ca astfel de concursuri nu se organizeaza mai des la noi....toti concurentii au fost super tari.... ce sa va mai zic...... BAFTA in continuare !!! si va astept din nou la Suceava:twisted::twisted::twisted:
|
In cursul zilei de maine voi posta si eu pozele :). Un eveniment foarte reusit ...felicitari Razvan si Fritz ...salutari din partea fotografului alergat de masini :)) .
|
Quote:
|
KAmikaze nu a participat cu nici o masina!
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu avem cum sa multumim pe toata lumea... asta nu se va intampla niciodata,..... dinn punctul meu de vedere si nu numai, a fost un super event...... ganditi-va ca e al 3-lea de anul asta la SV si a iesit bine... multumesc Crazy Drivers, Fritz 4Tuning, HP racing, Logan Club, si tuturor participantilor care au facut show. am auzit ineptii ca fritz si-a dat singur premii... aceste afirmatii vin de la niste frustrati care nu au ce cauta in lumea tuning-ului, drift-ului, SPL-ului si ce vreti voi.... masina lui a fost masurata ca oricare alta... la sound cu un decibelmetru, la exterior, de o comisie obiectiva, la indemanare de 4 cronometre.... daca cineva are motive intemeiate sa le conteste, aveti cuvantul meu ca ii retrag premiile si vi le dau voua......
|
Mie personal ca si spectator mi s`a parut foarte corecta jurizarea.
Miler21 are mare dreptate ... daca ar fi tunning show zi de zi mi-as lua un cort si langa gard l-as monta :)) sa fiu sigur ca nu pierd nimic. :D. Felicitari premiantilor. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning