![]() |
Re: Opel Kadett GSI vs. VW Golf II GTI
Quote:
Pe scurt doar 1.8-urile ar fi comparabile in acea perioada. Iar let manarit normal ca ai vazut pt ca e relativ ieftin si disponibil de ceva timp. Pe cand sa cumperi un 2.0 tfsi de pe mkv e destul de scump si nu prea il gasesti pe toate drumurile. |
Quote:
Un lucru este insa cert....ambele au fost, sunt si probabil vor ramane mult timp in memoria pasionatilor ca niste "utilaje" mai mult decat ok. Eu unu ma minunez de a mea zilnic...chiar daca nu mai e cum o facusem...tot imi ofera senzatii de neutat. |
Quote:
si ac sa nu crezi k al meu e modificat....m-am dat din mers cu alt kadett 2.0 16v din mers si am fost egali de la 50km/h la 200km/h opelul are culplul mai de jos sare mai bine in ture etc fata de vw eu asta am vaz cand am comparat pe strada kadett gsi vs golf 3 gti si propietarul golfului a vazut diferentele... asta este fiecare masina cu plusurile si minusurile ei, k daca ne legam de alte alea pote golful e mai bun. dar k motor NU |
Quote:
|
vaaaaaiiii....cate aberatiii si prostii ...
EU astept orice kadett 2.0 16v ...sa ma bata ...golf 2 vr6...motorul absolut stock !!dar refacut ..totul este nou...ori te-ai dat cu vr6 care era muci..ori nu stiu cu ce te-ai dat...dar garantez ca nu ai cum sa bati un vr6 bun pe caroserie de golf 2 ... Acuma sa fiu si On-topic... sunt si fan opel ..si fan VW .. am avut Opel Rekord..cu planuri sa-mi pun SFI ...motor foarte reusit !!!! Dar din comparatia 1.8 16v (vw) si 2.0 16v gsi...eu zic ca bate vw... cineva mai sus zicea ca nu ai ce sa-i faci la un KR ? ? ?..prostie mare...ai foarte multe obtiuni...si zicea si de cutia de la opel ..ca pui f16..cu rapoarte scurta..pai hai sa-ti zic ca la vw cutia 2y..e scurta..si e foarte tare !! ..si as putea sa continui... |
Quote:
din vb fiecare e mai rapid... dak erai mai aproaape de mine veneam eu si ma dadeam cu si puneam filmarea aici sa se linisteasca toti dar poate ne vedem la vre-o legala |
Quote:
cu mare placere ma dau ... :) ..cu oricine... ai un timp cv pe 400m ?? |
unde in jur de 14 sec cred ca scoate
|
Quote:
|
a fost mai reusit pe motor kadett-ul. aveau motoare bune/fialile opelul pe atunci.
|
Quote:
pe carfolio comparabil am gasit timpul 0-60 mph care sunt 8.10 pt golf si 8.40 pt kadett. deci amandoua sunt cam pe acolo. la 1.8 vs 1.8 ambele 8 valvel sta ceva mai bine golful cam la tot in afara de top speed parca la cel de 2.0 are ceva performante admirabile si ala cred ca e piatra de temelie |
Da....2,0 8v e miezu`....crede-ma pe cuvant ;). 4 ani si ceva de cox, linii, vtm-uri si alte cele si nu am avut probleme cu el. Bine....papa numai benzina si ulei bun.
|
Quote:
la sasiu, comportament care sta mai bine pe asfalt? |
Cei mai multi inclina spre kadett, ma refer la persoane indreptatite sa faca compratie :)
|
Quote:
PS: posesor de kadett :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:20. |
- Copyright 2026 4Tuning