![]() |
Re: Programul Rabla 2010: pana la 3 masini casate pe persoana!
Nu trebuie sa fie functionala, pacat insa ca se cer atatea piese prezente pe coaja...mai bine bagi bani in reparatie si mai poluezi cu ea cativa ani, daca asa au gandit programul, asa gandim si noi :lol:
|
Va salut..am o nelamurire ...am o dacie din 84 si nu stiu ce sa fac sa o dau la remat sa sa o tin, daca o pastrez (as vrea sa o restaurez) masina are actele la zi..se poate circula cu ea dar nu stiu ce legi vor scoate astia ce taxe or baga ptr masinile non-euro ...eu tin la ea si nu as vrea sa o dau la remat...Voi ce ma sfatuiti?Multumesc! ps toti din familie imi sar in cap ca e rabla sa o dam la remat..sa luam alta masina dar eu nu prea as vrea asta...
|
eu am o alta intrebare. voucherul are o perioada de valabilitate ? gen .. pana la sfarsitul acestui an trebuie folosit ? sau asa ceva ?
|
Quote:
|
Quote:
voucherele vechi (din prima parte a programului) este valabin pana in Noiembrie 2010. Ministrul mediului a declarat ca se va modifica termenul initial, odata cu aparitia noului lot, la 3 luni. |
Quote:
|
Pt 2011 exista un link, ceva?
Am cumparat o masina, o impun curand la financiar dar n-o transcriu, ii fac imediat si procura ca n-am apucat sa fac contractul cu proprietarul, pot ulterior daca ma satur de ea s-o duc la Rabla? O scot de la Financiar de pe numele meu si, radierea la Politie se face de pe numele fostului proprietar..se poate asa ceva?? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning