![]() |
Re: Concurs
6 Attachment(s)
Gata, pana acuma ati avut destul timp sa postati :arrow: nu am stiut cum sa le fac thumbnails :oops: Poll
|
6 Attachment(s)
Quote:
asta era treaba mea :rolleyes2 si nu am avut destul timp daca te uitai vedeai ca un idiot pe care il cheama ca pe mine a zis ca baga si el un evo azi in fine... |
Quote:
|
Quote:
chiar ala e idiotul si daca teai bagat sa faci poll macar fal si tu calumea ca nimeni nu o sa aiba rabdare sa se uite la fiecare poza in parte:rolleyes2 ai vazut cata lume a votat data trecuta:rolleyes2 plm |
BINE . . . . fa tu alt poll mai bun, iar pe cel facut de mine, rog un moderator sa il stearga . . .
|
Quote:
|
Quote:
pe rand "altu care si-a luat grade"-daca miam luat grade,nu le port in momentul asta "unde scrie mah ca tu trebuia sa faci acel Poll ???"-nicaieri,dar poate te uiti si u la cine a facut ultimile poll-uri:rolleyes2,doar asa ,de curiozitate;) "e foame de posturi bah...parca v-ar incalzi cu ceva"-"1. Nu se oferă nici un fel de premiu celui care postează cāt mai multe mesaje." nu esti singurul dupa forum care a citit regulamentul (faza cu posturile e pur si simplu PENIBILA) concluzie:ne trebuie un REGULAMENT!(formal cel putin) pe care sa il respectam userii sa comunice mai mult unii cu altii sa facem o ordine,fiindca in momentul asta suntem niste oite care fac ce vor ele:-) ps:nu am nimic impotriva ca a facut andrei poll,dar trebuia sa faca o ultima strigare si sa il faca mai bine,fiindca nimeni nu are rabdare sa vada toate pozele daca nui sunt livrate in bot direct. consider ca o singura persoana(NU neaparat eu) trebuie sa faca poll-ul si asta sa ii fie meseria numai bine!:lol: |
ANDR31,urmatoarea tema:D?
Ce masinuta primim de data asta8)? |
Pai m-am gandit la . . . . .
TOYOTA AE86 ŞI ca sa nu mai intervina nici o discutie ar fi de preferat sa respectati urmatoarele reguli : -termenul de postare a pozelor nu va depasi o saptamana -numarul maxim de poze este de 4 -o poza din faţa maşinii, alta din spate, urmatoarea din lateral, iar ultima surpriza :) adica dintr-o pozitie interesanta (surprinsa in miscare, ciocnindu-se, stiti voi ;) ) -incercati sa nu dati in kitch :) serios -iar de poll se va ocupa cel care a dat masina . . . PS: sper sa nu mai fie probleme PSS: SPOR LA TUNAT ! |
Quote:
regulile mi se par exact ceea ce trebuie,sper ca vor fii respectate sporT la lucru;) |
oooo da......asta da provocare:twisted::twisted::twisted:...ma bag pana acuma....ca am cam tras chiulu....ma rog motive personale:rolleyes2
|
Ma bag si eu .. foarte buna tema:twisted:
|
Propun prelungirea acestui concurs cu 4 zile (pana marti) . . . Sunteti de acord ?
|
poi avand in vedere ca nu sa bagat nimeni
sunt de acord maine o fac si eu(am avut cateva tentative dar au cam esuat :D) |
7 Attachment(s)
.............
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning