![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
Quote:
|
multam shadow pentru informatii, daca faci rost de diagrama sa o pui pls.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nici mie nu prea imi vine sa cred faza cu 160 intra 3-a pt ca....dupa calculele mele.... ar fiii trebuit sa ai pe undeva pe la 7500 -8000 de turatii...ceea ce...
|
shadow nu-s deacord cu tine... a meu cu 1 merge peste 60 , intre 60-70 so plafonat, intr-a 2-a se plafoneaza intre 110-115 si a 3-a plafoneaza la 130-140, asa ca de la 140 la 160 nu-i mare diferenta
pot sa-ti spuin sigur ca cielo-ul meu intra 4-a plafoneaza la 170-180 pentru 15doc, sa nu uitam ca-i glp-u nu-i benzina, glp-u nu se compara cu benzina daca ai jumate din putere ai mult, eu nu cred in vecii vecilor c-ai mers cu 190 cu gpl-u poate daca era masina in cadere libera din avion si mergea motoru la relanti cu gpl-u mai mult de 160 ma indoiesc c-ai fi mers, sincer |
Quote:
oricum vrea sa vad si eu cielou pe gpl care prinde 160 in a 3-a |
Quote:
|
totusi mi se pare c-am uimitor , nu prea imi vine sa cred
|
poi ii diferenta, da m-=am referit ca daca omu vb aiurea, n-o mintit mult de la 140 la 160 nu-i mare diferenta... da masina poate intr-a 4-a
|
faceti va rog un film cu un cielo in treapta 3 la 160 de km , pana atunci nu cred
|
nu comprara un diesel de 2.0 si 140 de cp cu un 1.5 pe benzina
|
1 Attachment(s)
eu am un executive 2002 si am poza cu el la 200 nu mai am catalizatoru si am un filtru de aer sport
|
wtcvictim - daca iti spuneau doi copii ti-as fi dat dreptate, dar unii care au postat aici sunt participanti activi la curse si stiu foarte bine ce zic, in special de CIELO.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning