![]() |
Re: Masini de peste 1 mil euro prezentate de Midnight Racers!!
nu zik decat WOW! MR isi merita numele de midnight, fiindca bestiile ies numai dupa 12 noaptea... si nu le vede oricine... oricum... avem masini smekere in club si oameni la fel de smekeri :) bafta in continuare noua..
|
Nu ca vreau sa fiu rau sau ceva... Am o intrebare asa ca sunt curios... Masinile care au fost expuse chiar fac parte din MR sau reprezinta MAFF TUNING. Intreb pentru ca nu am vazut nici un sticker cu MR pe luneta sau ceva...
|
:)) Nu ai vazut sticker ele ??? :) Erau ... crede ma ..... ;)
|
In Momentul semnari contractului cu Maff Racing toate masinile care ai apatin au intrat sub numele de MIDNIGHT RACERS ........exiasta o anumita intelegere.
P.s.IN REST NO COMENT !!! CU RESPEKT, MICUTZU !!! |
nu stiu ce am vazut dar tot ce era acolo avea sticker si numar... :D
|
Quote:
Te rog frumos sa fi f atent la una din urmatoarele reviste de specialitate , care o sa apara pe luna aprilie si o sa vezi acolo daca aveau sau nu sigla clubului! |
momo are dreptate Totate masinile aweau numar si sticker:)) le-a studiat amanuntit:))
|
Inseamna ca nu am vazut eu stickerele... Vazusem doar numerele! Atunci nu pot sa zic decat ca sunt placut impresionat ;)
|
Eu inca am de munca la pozele alea :D cam mult de uploadat 600 MB si ~530 poze numai de la Minnaaaa Reessssaa!!!!
Va rog sa mai aveti rabdare cu mine :"> |
Totusi ar fi frumos sa avem si noi niste reactii la ce a iesit la salon , pareri , poze , filme de toate pt ca s-a incercat f mult aici si chiar daca au fost si unele greseli inerente au fost si lucruri frumoase !
|
Quote:
cand ti-au ceruit masina ti-au ceruit si geamurile? sa nu se strice... |
Quote:
|
mai mult ofticat ca nu se curatau :D
|
a iesit pana la urma calculul cu un milion de euro?
ca acum nu mai este nici un secret. nu de alta dar am auzit lumea spunand ca cei de la MR sunt cofetari pt ca umfla coca ca sa para mai mare. mie unul mi-a placut , dar sti cum e lumea... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning