Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Peugeot V-Click (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/140563-my-scoot-peugeot-click.html)

porsheGTS 05-12-09 14:48

Re: [My Scoot] Peugeot V-Click

Am intels,caut pe cienva care dezmembreaza v-click sii ii iau bordu si restu ce imi trebuie mie le pun!!Deci melcul si cablul nu are de aface nu,adik nu sunt rupte?:)

Mimo 05-12-09 14:55

exact:P ,sau poti sa cumperi doar melcul din bord,dar daca ai bani e mai bn sa iei tot bordul:D

porsheGTS 05-12-09 14:56

Aha..am inteles ms mult de tot:):X>:D<!!!

JuST_GiuGiu 06-12-09 20:04

ne-a banel cum sa nu aiba bani!daca se supara cumpara alt v-click....sper sa ne mai auzim pe strazi si bafta cu scuteru!

Mimo 06-12-09 20:06

eu de unde sa stiu daca are sau nu are bani;)) esti culmea

VladM 06-12-09 20:31

Nu-l vopsi,lasa-l asa,arata mult mai bine. Pune folie neagra pe far si o sa arate crima. Fa cat mai multe elemente negre. Merge foarte bine pentru un scuter in 4 timpi.

porsheGTS 07-12-09 09:48

Hmm...Dami un pm cu id tau sau iti dau eu !?!? Ca nu prea am inteles..Si ms de sfaturi!!!

porsheGTS 07-12-09 23:30

2 Attachment(s)
Poze pe zi!!Astept pareri!!!!

porsheGTS 08-12-09 09:49

Am si eu o intrebare si poate imi raspunde si mie cineva si care stie!
De la anul se pune in aplicare legea cu permise pentru scutere(Am-moped) si cei care au legislatie ce fac mai dau inca o data de permis sau pot merge cu legislatia?
Ms!!!!

Felix_Arad 08-12-09 10:05

Teoretic legea aia ii bagata de la 1 iulie 2009. Dar nu se aplica, cel putin pe mine de cate ori ma oprit politia m-a ceruyt legislatia. Acuma depinde cum ii prinzi si da, teoretic trebuie sa facem A1. Asa stiu eu. ;)

p.s. Foarte fain arata furia asta a ta. Dar tu pe el ai set motor de 70 sau de cat e, in 4T?

porsheGTS 08-12-09 10:06

Am inteles!!Ms mult!!!Daia nu stiam ce si cum:)

Mimo 08-12-09 11:12

si cu cat timp inainte de a implini 16 ani pot face scoala?

quick_silver2 08-12-09 11:23

nu poti,cel putin aici la mine
ai 16 poti incepe:)
ps: urat scuterul cu pleoapa aia si fara carena din spatele rotii fata:|

Mimo 08-12-09 11:25

si ce se intampla daca ma prinde fara "carnet" ,cat o fi amenda:D?

porsheGTS 08-12-09 12:49

Am avut accident cu el si nu am mai montat carena originala pentru ca este facut praf,nu are nimic mie imi place la vara o sa ii modifc culaore si tot aspectul si daca voi dispune de capital!!!
Amenda pentru ca nu ai legislatie este 70lei in 48 de ore!!!!Si pentru asigurare ii dai scuteru:)))))!!!

Eu mai aveam 2 luni aproape pana faceam 16 ani si am laut legislatia!!!Si nu am mai dat testul ala!!!!!!!

Aveti grija ca e cu ochii pe voi mai ales in Ploiesti!!!(Casca+Legislatie+Asigurare+Inmatricula re!!!!!!!!)

All times are GMT +2. The time now is 14:28.

- Copyright 2026 4Tuning